ds23092017

 horari calendario académico

Back Estàs aquí:Home Activitats

Activitats

Totes les nostres activitats.

Conferència: L’estètica Zen i la pintura contemporània a la Xina, Japó i EE.UU

estètica zen

Darrera de tota pintura hi ha normalment una motivació, malgrat que l’espectador sovint no sàpiga veure-la o intuir-la. Per tant, hi ha un pensament implícit o concepte que determina l’essència o l'esperit i que fa que aquella pintura sigui inconfusible. 

Llegeix més...

Activitats acadèmiques de la FICB seran reconegudes pels programes de doctorat de la Facultat de Geografia i Història de la UB

Universitat de BarcelonaLa Fundació Institut Confuci de Barcelona (FICB) i la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona (UB) han acordat que les activitats de caràcter acadèmic organitzades per la FICB puguin ser reconegudes com a formació pels programes de doctorat d'aquesta facultat.

Llegeix més...

Entrega del I Premi de Traducció del Xinès Marcela de Juan

Premi Marcela de JuanLa Fundació Institut Confuci de Barcelona, la Facultat de Traducció i d’Interpretació de la Universitat Autònoma de Barcelona, el grup de recerca TXICC i la , convoquen el I Premi de Traducció del Xinès Marcela de Juan amb l’objectiu de potenciar la traducció literària del xinès al castellà i al català i premiar les millors traduccions que s’han publicat recentment. 

Llegeix més...

Guanyadores del II Concurs de fotografia digital a la FICB

II Concurs Fotografia FICBLa FICB es complau d’anunciar les guanyadores del II Concurs de fotografia digital a la FICB:

Guanyadora de la categoria gent i cultura: "Hombre en un puente de viento (2016. Yunnan, China)", autora Núria Pérez Pérez.

Guanyadora de la categoria paisatge: "Posta de sol des del temple 狮头山劝化堂 (2016)", autora Anna Bassach Pla.

Llegeix més...

Tertúlies literàries guiades sobre autors xinesos. Qian Zhongshu | La fortaleza asediada

Qian ZhongshuCasa Àsia amb la col·laboració de la Fundació Institut Confuci de Barcelona organitza un cicle de tertúlies literàries guiades sobre novel·les d'autors xinesos. En aquesta quarta tertúlia la trobada serà amb La fortaleza asediada de Qian Zhongshu. Els interessats que s'inscriguin a l'activitat tindran l'oportunitat de llegir el llibre que la Mediateca els proporcionarà en préstec.

Llegeix més...

Espectacle: Somiant amb grans travessies, vibrant amb la Ruta de la Seda

EspectacleLa Fundació Institut Confuci de Barcelona es complau a convidar-los a l'espectacle Somiant amb grans travessies, vibrant amb la Ruta de la Seda a càrrec del Grup Artístic de la Universitat d’Estudis Estrangers de Pequín, que realitzarà una gira pels Instituts Confuci de la Península Ibèrica i una única funció a Barcelona. 

L'espectacle Somiant amb grans travessies, vibrant amb la Ruta de la Seda, que inclourà actuacions de música, dansa i arts marcials, tindrà lloc el diumenge 1 d’octubre a les 18:00h al Petit Palau del Palau de la Música Catalana

Us hi esperem!  

Llegeix més...

Convocatòria Confuci Acadèmic 3a. edició

Confuci Acadèmic

El boom de l'interès  general per la Xina en les últimes dècades a tot el món s'ha vist reflectit alhora en l'àmbit acadèmic a diferents nivells. Un exemple de les iniciatives diverses sorgides per donar resposta a aquesta demanda creixent són les beques Confucius China Studies Program, un programa internacional que ofereix suport a les noves generacions de joves acadèmiques/cs en el àmbit dels estudis xinesos perquè realitzin els seus estudis de doctorat o estades de recerca a la Xina.

Llegeix més...

Subcategories