dl18062018

 horari calendario académico

Back Estàs aquí:Home Activitats Cultura Cultura Noves i velles rutes comercials. La Xina, One Belt One Road (OBOR) i les noves rutes de la seda

Cultura

Noves i velles rutes comercials. La Xina, One Belt One Road (OBOR) i les noves rutes de la seda

One Belt One RoadLa Fundació Institut Confuci de Barcelona i el màster en Estudis Xinesos de la UPF presenten la conferència “Noves i velles rutes comercials. La Xina, One Belt One Road (OBOR) i les noves rutes de la seda”, a càrrec de Carles Brasó Broggi.

Contingut de la conferència:

Introducció a la política OBOR: antecedents i característiques. Evolució del comerç i la inversió xinesa a l’estranger durant les últimes dècades. Estructuració del comerç i les inversions sobre tres eixos (franges, cinturons) comercials.

Dimarts 18 d’abril de 2017 a les 18:30 h

Fundació Institut Confuci de Barcelona (MAPA)
Sala Polivalent

Elisabets 10, 08001 Barcelona
Tel. 93 768 89 27
<M> Catalunya L1, L3

Activitat gratuïta limitada a l’aforament de la sala. Cal inscriure’s:

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Carles Brasó Broggi

Historiador de l’economia, consultor i sinòleg. Llicenciat en Sociologia (UAB) i en Estudis de l’Àsia Oriental (UAB/UPF), va fer el seu doctorat a la UPF (2010) sobre història de la indústria tèxtil a la Xina del segle XX. Ha fet docència en el Departament d’Economia de la UPF (Història Econòmica Mundial) i en el màster d’Estudis Xinesos (UPF) i és professor consultor a la UOC, on participa en el grup d’investigació sobre relacions entre Espanya i la Xina (ALTER). Ha visitat com a professor o investigador convidat l’Acadèmia de Ciències Socials de Shanghai (SASS), l’East China Normal University (ECNU), la Hong Kong University (HKU), l’École Normale Supérieure (Lió, França) i la Universidade Candido Mendes (Río de Janeiro, Brasil).

Organitza

Fundació Institut Confuci de Barcelona

Máster en Estudios Chinos de la UPF