dc20062018

 horari calendario académico

Back Estàs aquí:Home Activitats Cultura Notes de premsa Descobrint els primers llaços entre la Xina i la península Ibèrica

Notes de premsa

Descobrint els primers llaços entre la Xina i la península Ibèrica

Sessió a BeiwaiEl 28 de juny de 2017 va tenir lloc a la Universitat d'Estudis Estrangers de Pequín la primera sessió del seminari "Intercanvis culturals entre la Xina i la península Ibèrica", organitzat per la Fundació Institut Confuci de Barcelona, la Universitat d'Estudis Estrangers de Pequín, el Confucius Research Institute of China, Qufu, l'Institut Politècnic de Macau i la International Confucian Association que desenvoluparà part de les seves sessions a Qufu i Macau.

La inauguració del seminari va ser a càrrec del vicerector de la Universitat d'Estudis Estrangers de Pequín, el Sr. Sun Youzhong, el rector de la Universitat d'Andorra, el Sr. Miquel Nicolau, la directora de l'Institut Cervantes de Pequín, la Sra. Inma González Puy, la Sra. Zhang Chaoyi, directora de l'Oficina d'Estudis de la Universitat d'Estudis Estrangers de Pequín i el director de la Fundació Institut Confuci de Barcelona, el Sr. Chang Shiru.

El seminari ha comptat amb una vintena de professors i investigadors internacionals que han exposat els seus estudis i recerques sobre el període dels primers intercanvis culturals, acadèmics i comercials entre la Xina i la península Ibèrica. El públic assistent va tenir l'oportunitat d'intercanviar i debatre amb els ponents després de les presentacions.

En representació del Macro-Confuci, que aplega a les universitats públiques catalanes i d'Andorra i universitats privades destacades, han participat tres ponents: Ye Junyang, de la UPF, Mònica Ginés, de la UOC i Luo Huiling, de la UCM.

El Seminari es desenvoluparà en els pròxims dies a Qufu i Macau, on es realitzaran actes culturals i acadèmics complementaris.

Material audiovisual