dl18062018

 horari calendario académico

Back Estàs aquí:Home Activitats Cultura Notes de premsa La Fundació Institut Confuci de Barcelona celebra el primer Examen Oficinal de xinès "HSK ONLINE" a Catalunya

Notes de premsa

La Fundació Institut Confuci de Barcelona celebra el primer Examen Oficinal de xinès "HSK ONLINE" a Catalunya

Examen HSK ONLINEEl diumenge 15 de juliol La Fundació Institut Confuci de Barcelona va celebrar el primer examen oficial de xinès en línia a Catalunya. La peculiaritat d'aquest examen en línia és que els participants utilitzen l'ordinador per realitzar l'examen de xinès, i a diferència de l'examen tradicional, es poden recopilar els exàmens amb més facilitat i s'estalvien recursos.

L'examen, organitzat per la Fundació Confuci de Barcelona, es va realitzar en les instal·lacions de la seva seu, podent examinar-se dels sis nivells del HSK estudiants d'edats compreses entre els quinze i els setanta anys.

L'examen va començar a les nou i mitja del matí i va concloure a les dues de la tarda. En total es van celebrar tres proves que van durar cinc hores. Els candidats que van participar en les proves van manifestar que es tracta d'un examen de xinès en concordança amb "la modernització de la Xina".

Actualment l'ordinador és una eina habitual a la Xina; cada vegada més ciutadans xinesos l'utilitzen per escriure i expressar les seves opinions. A més a més, utilitzar el teclat per escriure caràcters també s'ha convertit en una habilitat tècnica essencial per als estudiants de xinès, i és per això que aquest examen proporciona una experiència nova als estudiants de xinès.

A causa de l'èxit d'aquesta edició, la Fundació Institut Confuci de Barcelona contempla organitzar l'examen cada dos mesos durant l'any acadèmic vinent i així donar més facilitats als estudiants locals. La Fundació Institut Confuci de Barcelona s'ha dedicat de forma continuada a la promoció de l'idioma xinès. No només ha engegat l'examen de xinès en línia, sinó que també a Andorra, a la província de Tarragona i en altres regions ha iniciat cursos de xinès en línia Great Wall Chinese.

La unió de l'ensenyament del xinès i els mètodes tecnològics més moderns i la promoció de l'ensenyament d'aquest idioma mostren clarament l'aposta de la Xina per la modernització.

Material audiovisual