dv20092019

 horari calendario académico

Back Estàs aquí:Home Activitats

Activitats

Totes les nostres activitats.

La FICB participa en la 1a Fira de Mobilitat Internacional de la UB 2019

1a Fira de Mobilitat InternacionalDijous 10 d’octubre de 2019 la Universitat de Barcelona organitza la 1a Fira de Mobilitat Internacional amb l’objectiu d’estimular la mobilitat dels estudiants universitaris de grau, màster i doctorat. La jornada oferirà informació sobre les diferents opcions de mobilitat internacional de què disposen els alumnes de la UB i s’acompanyarà d’un programa d’activitats lúdiques de caràcter festiu.

Llegeix més...

La FICB participa un any més al Barcelona International Community Day

BICD 2019

L'Ajuntament de Barcelona impulsa el Barcelona International Community Day (BICD) una jornada plena d'activitats, informació i networking on es reuneix la comunitat internacional que viu i treballa a l'àrea de Barcelona.

Llegeix més...

CineClub: "Sombra" de Zhang Yimou a la FICB

ShadowLa Fundació Institut Confuci de Barcelona en col·laboració amb CineAsia i el Castell de Montjuïc us conviden a l'última pel·lícula de l'aclamat director xinès Zhang Yimou: Sombra. La pel·lícula es projectarà en versió original subtitulada al castellà el 2 d'octubre a la FICB.

Aquesta sessió especial del CineClub s'emmarca en de les activitats paral·leles a l'Exposició: L'Art de la Guerra: estratègies per vèncer sense lluitar, organitzada pel Castell de Montjuïc.

Llegeix més...

Entrega del II Premi de Traducció del Xinès Marcela de Juan

Premi Marcela de JuanLa Fundació Institut Confuci de Barcelona, la Facultat de Traducció i d’Interpretació de la Universitat Autònoma de Barcelona, el grup de recerca TXICC i la , convoquen el II Premi de Traducció del Xinès Marcela de Juan amb l’objectiu de potenciar la traducció literària del xinès al castellà i al català i premiar les millors traduccions que s’han publicat recentment. 

Llegeix més...

Vic dona la benvinguda al Festival Nits de cinema oriental amb el drac i el lleó de la FICB

Festival Nits de cinema oriental de VicDilluns 15 de juliol el Festival Nits de cinema oriental de Vic ha arrencat en la seva 16a edició. La organització ha volgut agrair als col·laboradors, patrocinadors i nitòmans el seu suport durant 16 anys de festival amb un programa especial al Seminari de Vic.

Llegeix més...

El Festival Nits de cinema oriental presenta su programa 2019 en la FICB

Festival Nits de cinema oriental de VicEl passat divendres 5 de juliol de 2019 es va presentar en roda de premsa la 16ena edició del Festival Nits de cinema oriental de Vic a la Fundació Institut Confuci de Barcelona.

Llegeix més...

El pintor xinès Wei Xiaorong exposa la seva obra per primera vegada a Europa

Wei XiaorongEl passat dijous 6 de juny va tenir lloc la presentació de l'exposició Wei Xiaorong · Pintura china contemporánea, a la Sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme de Badalona, organitzada conjuntament per l'Ajuntament de Badalona, la Universitat de Barcelona (UB) i la Fundació Institut Confuci de Barcelona (FICB). L'artista, un dels màxims exponents de la pintura lineal xinesa, hereu de la pintura tradicional reinterpretada a manera contemporani, és la primera vegada que realitza una exposició a Europa.

Llegeix més...

Subcategories