dt20102020

 horari calendari acadèmic

Back Estàs aquí:Home Activitats Cultura Concursos I Concurs de fotografia digital a la FICB

Concursos

I Concurs de fotografia digital a la FICB

I Concurs de fotografia digital a la FICBEts un apassionat de la fotografia i de la cultura xinesa? Si es així, volem que participis i mostris la teva passió al nostre I Concurs de Fotografia Digital a la Fundació Institut Confuci de Barcelona.

Els guanyadors del concurs formaran part de la primera exposició de fotografia digital a la FICB. Els dos primers premis, a més, s’enduran un curs de xinès gratuït a la FICB.

No t’ho pensis més, agafa la teva càmera i anima’t a participar!

 

1.  Requisits

1.1 temàtica

La temàtica de la fotografia ha d’estar relacionada amb la Xina, ja sigui paisatges naturals, gastronomia, art, persones, ciutats... Cada participant pot presentar fins a un màxim de dues obres. Les fotografies hauran de ser originals, sense haver estat publicades en altres mitjans impresos, sense premiar en altres concursos i no haver estat comercialitzades. S’acceptaran imatges que hagin estat publicades o difoses a l’Internet com blogs o webs personals, si aquests espais tenen com a finalitat promoure l’autor.

1.2 participants

Aquest concurs està obert a tots els públics. Els participants no han de ser necessàriament estudiants de la FICB, també poden ser persones externes a la Fundació.

L’edat mínima per a participar en aquest concurs són 14 anys.

1.3 format de les obres

El format de les obres haurà de complir els paràmetres establerts en aquestes bases. Les fotografies presentades no podran ser retocades. Les obres hauran d’estar en color o blanc i negre. Les imatges hauran de ser enviades en format JPG (JPEG) o TIFF per a garantir una òptima impressió de les obres per part de la FICB. Les imatges presentades al concurs hauran de tenir unes dimensions mínimes de 30 x 40 cm i màximes de 50 x 60 cm i una resolució mínima de 300 dpi.

Si les obres no reuneixen els requisits no podran ser avaluades pel jurat i per tant no entraran en concurs.

2. Lliurament de les fotografies

Totes les obres que es vulguin presentar al concurs hauran de ser lliurades per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. indicant “Concurs de fotografia” a l’assumpte del mail. A més, s’hauran d’adjuntar les següents dades:

  1. Nom i cognoms de l’autor
  2. Any de la fotografia
  3. Títol de la fotografia
  4. Correu electrònic
  5. Telèfon de contacte

La data límit de presentació de fotografies serà el 10 de setembre de 2016. Les fotografies enviades fora d’aquest termini quedaran fora de concurs.

3. Jurat

El jurat estarà format per experts en l’àmbit de la fotografia i el món xinès. El jurat valorarà la qualitat científica, artística i tècnica de les obres així com la seva relació amb el tema del concurs. A més, el jurat té la potestat de descartar qualsevol fotografia que consideri que hagi estat manipulada o no compleixi les bases del concurs. El jurat no coneixerà l’autoria de cap de les obres durant la fase de valoració del concurs i el seu veredicte serà inapel·lable.

4. Premis

Cada participant pot enviar un màxim de dues obres però només pot optar a un premi. Les millors obres seran seleccionades i formaran part d’una exposició fotogràfica a la seu de la FICB ubicada al Carrer d’Elisabets número 10 interior.

Les dues millors obres obtindran el primer i el segon premi, que consistiran, respectivament, en un curs de 120 hores de llengua xinesa a la FICB, i un curs de 60h de llengua xinesa a la FICB.

Els resultats del veredicte es faran públics el dia 20 de setembre de 2016 a través de la pàgina web de la FICB.

5. Propietat intel·lectual

Les persones participants cedeixen els drets d’ús de les fotografies presentades a la FICB que es reserva el dret de reproduir-les o publicar-les en suport paper o digital.

Tots els participants al concurs hauran de conèixer i d’acceptar les bases exposades anteriorment.

rgpdue_sello.png