dl02082021

Back Estàs aquí:Home Activitats Cultura Concursos II Concurs de fotografia digital a la FICB

Concursos

II Concurs de fotografia digital a la FICB

II CONCURS FOTOGRAFIA FICBEts un apassionat de la fotografia i de la cultura xinesa? Si es així, volem que participis i mostris la teva passió al nostre II Concurs de Fotografia Digital a la Fundació Institut Confuci de Barcelona.

Els guanyadors del concurs formaran part de la segona edició de l’exposició de fotografia digital a la FICB. El guanyador del primer premi de cada categoria, a més, s’endurà un curs de xinès gratuït a la FICB.

No t’ho pensis més, agafa la teva càmera i anima’t a participar!

1. REQUISITS

1.1 TEMÀTICA

Hi haurà dues temàtiques, ambdues relacionades amb la Xina:

  • Gent i cultura
  • Paisatge

Cada participant pot presentar fins a un màxim de dues obres. Les fotografies hauran de ser originals, sense haver estat publicades en altres mitjans impresos, sense premiar en altres concursos i no haver estat comercialitzades. S’acceptaran imatges que hagin estat publicades o difoses a l’Internet com blogs o webs personals, si aquests espais tenen com a finalitat promoure l’autor.

1.2 PARTICIPANTS

Aquest concurs està obert a tots els públics. Els participants no han de ser necessàriament estudiants de la FICB, també poden ser persones externes a la Fundació.

L’edat mínima per a participar en aquest concurs són 14 anys.

1.3 FORMAT DE LES OBRES

El format de les obres haurà de complir els paràmetres establerts en aquestes bases. Les fotografies presentades no podran ser retocades. Les obres hauran d’estar en color o blanc i negre. Les imatges hauran de ser enviades en format JPG (JPEG) o TIFF per a garantir una òptima impressió de les obres per part de la FICB. Les imatges presentades al concurs hauran de tenir unes dimensions mínimes de 30 x 40 cm i màximes de 50 x 60 cm i una resolució mínima de 300 dpi i tamany mínim de 5 Mb.

Si les obres no reuneixen els requisits no podran ser avaluades pel jurat i per tant no entraran en concurs.

2. LLIURAMENT DE LES FOTOGRAFIES

Totes les obres que es vulguin presentar al concurs hauran de ser lliurades per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. indicant “Concurs de fotografia” a l’assumpte del mail. A més, s’hauran d’adjuntar les següents dades:

  • Nom i cognoms de l’autor
  • Any de la fotografia
  • Títol de la fotografia
  • Categoria
  • Correu electrònic
  • Telèfon de contacte

La data límit de presentació de fotografies serà el dia 11 de setembre de 2017. Les fotografies enviades fora d’aquest termini quedaran fora de concurs.

3. JURAT

El jurat estarà format per experts en l’àmbit de la fotografia i el món xinès. El jurat valorarà la qualitat científica, artística i tècnica de les obres així com la seva relació amb el tema del concurs. A més, el jurat té la potestat de descartar qualsevol fotografia que consideri que hagi estat manipulada o no compleixi les bases del concurs. El jurat no coneixerà l’autoria de cap de les obres durant la fase de valoració del concurs i el seu veredicte serà inapel·lable.

4. PREMIS

Cada participant pot enviar un màxim de dues obres però només pot optar a un premi. Les millors obres seran seleccionades i formaran part d’una exposició fotogràfica a la seu de la FICB ubicada al Carrer d’Elisabets número 10 interior. 

El premi serà perosnal i intransferible.

La millor obra de cada categoria obtindrà el primer premi que consistirà en un curs de 60 hores de llengua xinesa a la FICB per l’any escolar 2017-2018.

Els resultats del veredicte es faran públics el dia 18 de setembre de 2017 a través de la pàgina web de la FICB.

El jurat seleccionarà un màxim de 28 fotografies, incloses les dues fotografies guanyadores, per formar part de la II Exposició de Fotografia digital de la FICB.

5. PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Les còpies de les fotografies que se seleccionin per participar en l'exposició final, quedaran en propietat de la FICB, que es reserva el dret de reproduir-les o d'utilitzar-les en activitats, publicacions o canals de difusió, indicant en tot cas, el nombre del seu autor en compliment de la Llei de Propietat Intel·lectual.

L'organització podrà solucionar qualsevol incidència que no es contemplés en aquestes bases.

La participació en aquest concurs implica l'acceptació total de les bases.

rgpdue_sello.png