dt18052021

 horari calendari acadèmic

Back Estàs aquí:Home Activitats Cultura Cultura

Cultura

Art i societat. Una conversa entre joves artistes: Jiajie Yu, Quan Zhou, Xiao Xirou i Junyi Sun

Art i societatEl proper dilluns 17 de maig a les 18h30, els joves artistes Jiajie Yu, Quan Zhou, Xiao Xirou i Junyi Sun, conversaran sobre temes com l'art, la identitat, la creació i la societat. El debat tindrà lloc a la plataforma Zoom a través de la qual el públic podrà compartir les seves preguntes i serà retransmès a través de Youtube. Aquesta activitat està coorganitzada per Casa Àsia i la Fundació Institut Confuci de Barcelona.

Els artistes mantindran una conversa oberta i compartiran reflexions sobre la seva pràctica artística i professional, així com sobre la seva trajectòria personal i la seva mirada sobre la societat, des d'una perspectiva multidisciplinària que inclou cinema, teatre, il·lustració i dansa.

Llegeix més...

Tertúlies literàries sobre autors/es xinesos/es: «Júbilo» de Mo Yan

TERTÚLIES LITERÀRIES

  • La Mediateca de Casa Àsia amb la col·laboració de la Fundació Institut Confuci de Barcelona organitza un cicle de tertúlies literàries guiades sobre novel·les d’autors/es xinesos/es. Les tertúlies literàries guiades pretenen crear un grup de persones interessades a compartir la lectura i el comentari d’obres d’un escriptor dirigides per una experta que ens ajudarà a analitzar l’obra de l’autor i la repercussió que ha tingut en la literatura i en el seu entorn socioeconòmic i cultural.

Llegeix més...

Re-escriure la història: la producció cultural xinesa en un context transnacional

jornadaLa Fundació Institut Confuci de Barcelona, juntament amb el Departament d’Història de l’Art de la Universitat de Barcelona i el Grup de Recerca InterAsia organitzen la jornada “Re-escriure la història: la producció cultural xinesa en un context transnacional”.

Llegeix més...

Tertúlies literàries sobre autors/es xinesos/es: «Brasers» de Zhang Ailing

Tertúlies literàriesLa Mediateca de Casa Àsia amb la col·laboració de la Fundació Institut Confuci de Barcelona organitza un cicle de tertúlies literàries guiades sobre novel·les d’autors/es xinesos/es. Les tertúlies literàries guiades pretenen agrupar un grup de persones interessades a compartir la lectura i el comentari d’obres d’una escriptora dirigides per una experta que ens ajudarà a analitzar l’obra de l’autora i la repercussió que ha tingut en la literatura i en el seu entorn socioeconòmic i cultural.

Llegeix més...

Diàleg «Fronteres i gènere: trencar barreres en periodisme des de la diàspora xinesa»

Dia de la DonaAmb motiu del Dia de la Dona, les periodistes Susana Ye i Paloma Chen conversaran, entre altres temes, sobre la professió de periodista i la perspectiva intercultural en els mitjans, el proper dijous 9 de març a les 19h (GMT+1).

Aquest acte és el resultat d'una col·laboració anual amb motiu del Dia de la Dona entre les 4 entitats organitzadores: Eix Fort Pienc, Biblioteca Pública Arús, Casa Àsia i Fundació Institut Confuci de Barcelona, que té com a objectiu visibilitzar la diversitat de la ciutat i promoure el debat intercultural. S'emmarca en el programa d'activitats de celebracions del 8 de març de districte de l'Eixample de Barcelona i al cicle d'activitats organitzades per la FICB.

Llegeix més...

Webinar “Investigar a la Xina: oportunitats i experiències”

WebinarEn diversos països asiàtics hi ha desplegat un gran talent espanyol representat per investigadors que participen de manera activa en diferents ecosistemes de coneixement entre els quals destaquen el de la investigació científica i tecnològica a la Xina.

Llegeix més...

L'"Any Nou xinès amb Barcelona" llança el seu web i activitats en línia

#AnyNouXinesBCNL'Any Nou Xinès, o Festa de la Primavera, és la celebració més important del calendari lunar xinès, el dijous 11 de febrer de 2021 es donarà inici a l'Any del Bou. Enguany, a causa de la pandèmia, l'organització de l'"Any Nou Xinès amb Barcelona" ha reinventat la celebració d'aquesta festa amb una programació d'activitats completament en línia.

Llegeix més...

rgpdue_sello.png