dc25112020

 horari calendari acadèmic

Back Estàs aquí:Home Activitats Cultura Cultura Plans per a l'estiu: Visita virtual a museus i llocs turístics de la Xina

Cultura

Plans per a l'estiu: Visita virtual a museus i llocs turístics de la Xina

Visita la Xina!Visiteu la Xina sense sortir de casa!

En els últims mesos, molts museus i centres culturals han digitalitzat els seus espais i col·leccions per oferir les millors experiències sense sortir de casa. Aquí et deixem una selecció dels millors museus i llocs turístics de la Xina que ofereixen visites virtuals gratuïtes:

Panoràmica de la Ciutat Prohibida: https://pano.dpm.org.cn/gugong_app_pc/index.html

Visita l'emblemàtica Ciutat Prohibida de Beijing sense turistes. Aquesta aplicació et permet passejar pels diferents pavellons, places i espais de la Ciutat, amb explicacions detallades (en xinès) i fotografies d'alta resolució.

La Ciudad Prohibida

Museu de la Ciutat Prohibida (Palace Museum): https://en.dpm.org.cn/

A més de visitar "a peu" tota la Ciutat Prohibida, podràs gaudir de les exposicions i tresors ocults a l'interior de les seves estances: ceràmiques, joies, vestits, mobles, pintures i tota mena d'objectes pertanyents a l'última dinastia imperial de la Xina.

Museo de la Ciudad Prohibida

Gran Muralla Xinesa: http://greatwallofchinavirtualfieldtrip.weebly.com/

Aquesta aplicació et permet sobrevolar i veure de prop les diferents seccions de la Gran Muralla Xinesa: Mutianyu, Jinshanling, Gubeikou, Badaling, etc.

Gran Muralla China

Guerrers de Terracota de Xi’an: http://www.bmy.com.cn/html/public/zl/500yvr/bc726d2972a949c180c4f85216e6c5ea.html

Per veure de prop els llegendaris Guerrers de terracota, trobats en l'imponent Mausoleu de l'emperador Qin Shi Huang, només has d'accedir a aquest enllaç. L'aplicació et permet acostar-te tant a les figures que creuràs que les estàs tocant.

Guerreros de Terracota de Xi’an

Coves de Mogao (Dunhuang): https://www.e-dunhuang.com/

Descobreix alguns dels murals i de les coves més impressionants del conjunt monumental de Dunhuang, enclavament de la Ruta de la Seda al desert del Gobi i centre de pelegrinatge budista durant segles.

Cuevas Mogao (Dunhuang)

Coneixes altres propostes? Comparteix-les a les nostres xarxes socials! Facebook | Twitter | Youtube

rgpdue_sello.png