dl02082021

Back Estàs aquí:Home Activitats Cultura Cultura L’Asian Film Festival Barcelona es presenta aquest any en format presencial i online

Cultura

L’Asian Film Festival Barcelona es presenta aquest any en format presencial i online

Asian Film FestivalLa FICB participa per tercer any consecutiu com a col·laborador oficial de l'Asian Film Festival Barcelona (AFFBCN), que enguany compleix la seva vuitena edició. El certamen, especialitzat en cinema asiàtic, se celebra del 28 d'octubre al 8 de novembre de 2020 en format híbrid: presencial i virtual.

 

El festival presenta 118 llargmetratges que es projectaran a les sales dels Cinemes Girona, CaixaForum, Filmoteca de Catalunya, Institut Français, CineBaix de Sant Feliu de Llobregat, i també a través de la plataforma de cinema en línia FILMIN.

Aquest any el festival s'adapta a la situació excepcional de la crisi sanitària del coronavirus (COVID-19). Totes les sales de l'AFFBCN s'han adaptat als protocols de seguretat necessaris: ús imprescindible de la mascareta durant tota la sessió, dispensadors de gels hidroalcohòlics o desinfectants a disposició del públic, seients alternatius i numerats, desinfecció de les sales en acabar cada sessió, i accés escalonat per a l'entrada i la sortida del públic. 

Informació

Programa de pel·lícules xineses (PDF)

Més informació i entrades: https://asianfilmfestival.barcelona/2020/

rgpdue_sello.png