dc20102021

Back Estàs aquí:Home Activitats Cultura Cultura Classe d’iniciació a la llengua i a la cultura xineses en el marc del “Més Nits!”

Cultura

Classe d’iniciació a la llengua i a la cultura xineses en el marc del “Més Nits!”

Més NitsLa FICB col·labora un any més en el programa d’activitats culturals prèvies a la celebració del Festival Nits de cinema oriental, el “Més Nits!”, organitzat per l’Ajuntament de Vic i el Festival Nits de cinema oriental de Vic.

Enguany oferirem una classe magistral d’iniciació a la llengua i la cultura xineses el dilluns 12 de juliol a través de Zoom.  

El “Més Nits!” 2021 consta d’un total de 20 activitats culturals, que tindran lloc de l’1 al 18 de juliol: xerrades, tallers, projeccions, exposicions i representacions repartides pels 6 Centres Cívics de Vic, el Museu de l’Art de la Pell i propostes en línia.

 

Consulta el programa complet del "Més Nits!" (PDF)”

Dades de l'activitat

Classe d’iniciació a la llengua i a la cultura xineses

T’atrau l’idioma xinès però mai no t’has atrevit a aprendre’l? En aquesta sessió ens iniciarem en l’aprenentatge d’aquesta apassionant llengua i la seva cultura mil·lenària, i aprendrem a dir les primeres paraules en xinès.

A càrrec d’Ainhoa Urmeneta, professora de la FICB

Dilluns 12 de juliol de 18h a 20h

Online (Zoom)

Preu: Gratuit, cal inscripció prèvia

Més informació i inscripcions a partir del 28 de juny a: https://centrescivics.vic.cat/esdeveniments/llengua-i-cultura-xineses/

rgpdue_sello.png