dt28012020

 horari calendario académico

Back Estàs aquí:Home Activitats Cultura Notes de premsa

Notes de premsa

Presentació d'un nou recurs per a la recerca acadèmica

@TXICCEl passat 12 de desembre de 2019 va tenir lloc en la seu de la Fundació Institut Confuci de Barcelona (FICB) la presentació de dues bases de dades en accés obert, sobre el cinema i la literatura xineses, que han estat desenvolupades pel Grup de recerca en Traducció del xinès al català/castellà (TXICC).

Llegeix més...

Macao protagonista del Cineclub de la FICB

CineClub FICB

Amb motiu de la inauguració de la IV edició de l'IFFAM - International Film Festival & Awards de Macau, el 4 de desembre de 2019 la Fundació Institut Confuci de Barcelona va organitzar una sessió especial del CineClub amb una selecció de curtmetratges de nous realitzadors de Macau, amb la col·laboració de l'Oficina de Turisme de Macao i CineAsia.

Llegeix més...

La FICB s'obre a la comunitat internacional de Barcelona

BICD 2019El passat dissabte 26 d'octubre de 2019 la FICB va participar per segon any consecutiu al Barcelona International Community Day (Barcelona ICD). L'estand de la FICB rebre la visita de la Cònsol General de la Xina a Barcelona, Lin Nan, el Primer Tinent d'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, el Director de Promoció de Ciutat de Barcelona, Mario Rubert i el nou Director General de Casa Àsia , Javier Parrondo, que van tenir l'ocasió de saludar els directors de la FICB, Chang Shiru i Javier Orduña.

Llegeix més...

Carla Benet guanyadora del Premi de Traducció Marcela de Juan

Carla Benet Duran

Carla Benet ha estat guardonada amb el Premi Marcela de Juan per la seva traducció al català de la novel·la L'amor que fa caure ciutats, una de les obres més representatives de l'autora xinesa Eileen Chang, publicada l'any 2016 per Club Editor.

L'acte de lliurament del premi, que enguany va celebrar la seva segona edició, va tenir lloc el passat 17 d'octubre de 2019 a la seu de la Fundació Institut Confuci de Barcelona, amb la presència del vicerector de Relacions Internacionals de la UAB, Màrius Martínez, el director de la FICB, Chang Shiru, el degà de la Facultat de Traducció i Interpretació de la UAB, Albert Branchadell, i la portaveu del jurat, Sílvia Fustegueres, del Grup de Recerca en Traducció del Xinès al Català / Castellà (TXICC) de la UAB.

Llegeix més...

La Xina, protagonista de la 1a Fira de Mobilitat Internacional de la UB

Fira de Mobilitat UBLa FICB va participar en la 1a Fira de Mobilitat Internacional organitzada per la Universitat de Barcelona (UB) el passat dijous 10 d'octubre al Col·legi Major Penyafort-Montserrat. La Xina ha estat el país convidat en aquesta primera edició.

Llegeix més...

La FICB obre la seva tercera Aula Confuci a Hamelin Laie International School

Momento de la firmaA les 13 hores del 27 de setembre, va tenir lloc la signatura del conveni d'obertura de l'Aula Confuci a la Hamelin Laie International School. L'acte es va dur a terme a la Sala Polivalent de la Fundació Institut Confuci de Barcelona (FICB). Estaven presents Silvia Montserrat Sas, directora de l'escola, José María Polo, gerent general del Grup d'Educació SAS, Chang Shiru, codirector xinès de la FICB, Javier Orduña, codirector local, i Li Qiaofang, coordinadora de Promoció i Programes Complementaris. A la cerimònia de signatura, van assistir també diversos professors voluntaris de la FICB.

Llegeix més...

Confuci Acadèmic Journal

Confuci Acadèmic JournalConfuci Acadèmic Journal (CAJ) és la revista acadèmica en línia de publicació anual, accés obert i amb revisió per parells editada per la Fundació Institut Confuci de Barcelona (FICB).

Llegeix més...