dc20102021

Back Estàs aquí:Home Activitats Cultura Notes de premsa

Notes de premsa

La FICB participa en la inauguració del Festival Nits de cinema oriental de Vic

#fesnits2021

El dimarts 20 de juliol de 2021 ha tingut lloc la nit inaugural del 18è Festival Nits de cinema oriental de Vic, dedicada a la Xina.

Llegeix més...

La FICB allotja la roda de premsa del Festival Nits 2021

#fesnits2021El dimecres 14 de juliol de 2021 ha tingut lloc la roda de premsa oficial del Festival Nits de cinema oriental de Vic a la seu de la FICB, en la qual s'ha desvetllat el programa i les novetats d’enguany. 

L'acte ha comptat amb l'assistència i participació de Carme Puig, responsable de festivals de cinema de l'ICEC, Quim Crusellas, director de Festival Nits, Li Peihua i Minkang Zhou, codirectors de la FICB, i Lídia Tubert, responsable d'activitats culturals de la FICB. 

Llegeix més...

Celebrat el concurs Pont a la Xina a Barcelona 2021 en format online

GuanyadorsEl diumenge 25 d'abril de 2021 s’ha celebrat el concurs anual Pont a la Xina a Barcelona, organitzat per la Fundació Institut Confuci de Barcelona (FICB).

El concurs s'ha celebrat per segon any consecutiu en format virtual, donant l'oportunitat als estudiants de xinès de tota Catalunya de demostrar les seves habilitats artístiques i el seu domini de la llengua xinesa, fins i tot amb les restriccions de mobilitat actuals. Aquest any hem tingut un total de 22 participants: 4 concursants en la categoria Universitària, 2 concursants en la categoria Secundària i 16 a la categoria Amateur.

Llegeix més...

La FICB dóna la benvinguda a la nova codirecció

Codirectors de la FICBDes de març de 2021, la FICB compta amb una nova codirecció, formada pel Sr. Li Peihua, de la Universitat d'Estudis Estrangers de Pequín, i pel Sr. Minkang Zhou Gu, de la Universitat Autònoma de Barcelona. Els codirectors han pres el càrrec com a relleu del Sr. Chang Shiru, de la Universitat d'Estudis Estrangers de Pequín, i el Sr. Javier Orduña, de la Universitat de Barcelona.

Llegeix més...

El CineClub FICB estrena el seu canal a Filmin

CineclubFICB

El Cineclub FICB ha tornat en 2021 adaptant-se a les noves necessitats i circumstàncies.

El nou format completament online reuneix un curs en línia, de la mà de CineAsia, i els visionaments de pel·lícules a través del CineClub FICB creat especialment amb la col·laboració de Filmin.

El curs “El despertar del cinema xinès", que inaugura aquest nou format del Cineclub FICB, consta de 10 sessions a càrrec de diferents especialistes i té el reconeixement d'1 ECTS de la Universitat de Barcelona.

A partir del dia 11 de març de 2021, els alumnes del curs podran gaudir en el nostre canal Cineclub FICB de la plataforma Filmin d'una selecció de 31 pel·lícules que recorren la història del cinema xinès fins als nostres dies, i que estaran disponibles fins al 24 de març.

Llegeix més...

El primer curs en línia sobre cinema xinès en la FICB s'estrena amb 23 alumnes

CineclubFICBEl 20 de gener de 2021 es va inaugurar la primera sessió del curs en línia "El despertar del cinema xinès", obrint un nou format del CinecClub FICB, amb un nou perfil cultural i educatiu.

"El despertar del cinema xinès" és una iniciativa de la FICBCineAsia que compta amb la col·laboració de la plataforma Filmin i de la Universitat de Barcelona.

Llegeix més...

La FICB celebra el primer Concurs de Cap d'Any 2020

ConcursPer acomiadar-se del 2020 amb alegria, el diumenge 20 de desembre s'ha celebrat per primera vegada el Concurs de Comiat de l’any 2020, organitzat per la Fundació Institut Confuci de Barcelona (FICB). El concurs convida a estudiants adults de la FICB a mostrar els seus coneixements i a gaudir d'una estona amb els seus companys, en un ambient distès i familiar.

Llegeix més...

rgpdue_sello.png