dl02082021

Back Estàs aquí:Home Activitats Cultura Notes de premsa Vic dona la benvinguda al Festival Nits de cinema oriental amb el drac i el lleó de la FICB

Notes de premsa

Vic dona la benvinguda al Festival Nits de cinema oriental amb el drac i el lleó de la FICB

Festival Nits de cinema oriental de VicDilluns 15 de juliol el Festival Nits de cinema oriental de Vic ha arrencat en la seva 16a edició. La organització ha volgut agrair als col·laboradors, patrocinadors i nitòmans el seu suport durant 16 anys de festival amb un programa especial al Seminari de Vic.

 

El vespre s’ha iniciat amb un berenar per als col·laboradors i convidats, seguit d’un programa d’activitats al pati del Seminari: un concert del grup Zao, la presentació de l’anuari CineAsia i la projecció del curtmetratge I Don’t Think It Is Going To Rain. El punt àlgid l’ha donat la dansa del drac i el lleó de la FICB, que juntament amb el grup de diables Les Fúries d’Ausa, han portat un espectacle ple de color, foc i música per inaugurar el festival. La inauguració ha conclòs amb la presentació i projecció del film taiandès Chocolate.

La FICB col·labora per quart any consecutiu amb el Festival Nits, que destaca entre els festivals de cinema oriental a Europa.

Material audiovisual

16a Festival Nits de cinema oriental de Vic

rgpdue_sello.png