dl26102020

 horari calendari acadèmic

Back Estàs aquí:Home Activitats Cultura Notes de premsa Confuci Acadèmic Journal

Notes de premsa

Confuci Acadèmic Journal

Confuci Acadèmic JournalConfuci Acadèmic Journal (CAJ) és la revista acadèmica en línia de publicació anual, accés obert i amb revisió per parells editada per la Fundació Institut Confuci de Barcelona (FICB).

 

CAJ publicarà articles acadèmics originals de recerca en els àmbits de la lingüística del xinès i l'ensenyament del xinès com a llengua estrangera, abastant enfocaments teòrics i aplicats des de la lingüística aplicada, la sociolingüística, la psicopedagogia, la informàtica aplicada a l'ensenyament de llengües estrangeres, etc. També publica investigacions sobre la promoció internacional de la llengua i la cultura xineses, així com articles de recerca sobre els Instituts Confuci.

Sota la premissa que la cultura és part inseparable d'una llengua, CAJ també publicarà articles sobre història, literatura, traducció, sociologia, comunicació intercultural i altres disciplines rellevants, incloent-hi enfocaments comparatius.

CAJ s’adreça a investigadors, professors i estudiants de postgrau en les disciplines esmentades, la tasca d'investigació dels quals abasti el món sinòfon. Les llengües de publicació serán indistintament el català, castellà, xinès i anglès.

Call for Papers

Confuci Acadèmic Journal està obert a l'enviament de propostes d'articles per al seu primer número.

Consulti tota la informació sobre l'enviament de propostes i els requeriments formals dels articles a la secció "SUBMIT" de la pàgina web de la revista (en anglès).

rgpdue_sello.png