dt22062021

calendari acadèmic

Back Estàs aquí:Home Activitats Cultura Notes de premsa La Xina, protagonista de la 1a Fira de Mobilitat Internacional de la UB

Notes de premsa

La Xina, protagonista de la 1a Fira de Mobilitat Internacional de la UB

Fira de Mobilitat UBLa FICB va participar en la 1a Fira de Mobilitat Internacional organitzada per la Universitat de Barcelona (UB) el passat dijous 10 d'octubre al Col·legi Major Penyafort-Montserrat. La Xina ha estat el país convidat en aquesta primera edició.

 

En l'acte inaugural de la fira hi va intervenir la Cònsol General de la R. P. Xina a Barcelona, la Sra. Lin Nan, que va destacar en el seu discurs la importància dels estudiants internacionals com a ambaixadors culturals i com a impulsors de l'entesa entre països.

La fira va estar dedicada a les diferents opcions de mobilitat internacional i va oferir informació a l'alumnat de la UB sobre els ajuts de què disposen per fer estades en institucions estrangeres. Els estudiants van poder assessorar-se en els diferents estands dedicats a Europa, la Xina i la resta del món. També van poder conèixer de primera mà el que suposa una estada en un altre país, gràcies als testimonis d'altres alumnes que van explicar les seves experiències com a estudiants internacionals.

La FICB va comptar amb un espai propi a la fira, on els universitaris van poder participar en un taller de cal·ligrafia, obtenir obsequis i gaudir de les promocions especials preparades per a la jornada, a més d'informar-se sobre els cursos, beques, exàmens oficials i activitats culturals i acadèmiques que ofereix la FICB.

Actualment, la FICB imparteix assignatures curriculars de llengua xinesa en el marc dels graus d'Empresa Internacional, i Administració i Direcció d'Empreses de la UB, i compta amb més de 50 alumnes matriculats per classe.

Material audiovisual

rgpdue_sello.png