dg24012021

 horari calendari acadèmic

Back Estàs aquí:Home Activitats Cultura Notes de premsa Es cancel·la la celebració de l'Any Nou Xinès a Barcelona

Notes de premsa

Es cancel·la la celebració de l'Any Nou Xinès a Barcelona

Any Nou Xinès 2020El grup motor de "l'Any Nou Xinès amb Barcelona", atenent les peticions i la sensibilitat de la comunitat xinesa que se sent profundament commocionada pel problema de salut al seu país, ha decidit suspendre la celebració de la gran rua, actuacions i fira del proper dissabte 1 de febrer de 2020 a Barcelona.

 

El baix estat d'ànim ha afectat la motivació dels agents encarregats de la celebració. Així mateix, es tracta d'un acte de responsabilitat ciutadana tot i que en aquests moments el risc epidemiològic és molt petit a Catalunya. També és un gest de solidaritat amb el poble xinès i amb les persones afectades en altres països, que no poden celebrar l'Any Nou.

La celebració de "l’Any Nou Xinès amb Barcelona" està organitzada per representants d'entitats de la cultura popular xinesa i de la cultura tradicional catalana de la ciutat, juntament amb la Fundació Institut Confuci Barcelona i Casa Àsia, i compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona en el marc de la campanya #CelebremBCN.

#AnynouxinèsBCN

rgpdue_sello.png