modalidad
Presencial
Online

dimarts 08 de març , 18:30 h.

Lugar
Biblioteca Pública Arús
Coste
Gratuït

Conferencia-diálogo “Palabras en manos de mujer: puentes entre Oriente y Occidente”

Publicat diumenge 20 de Febrer, 2022

Amb motiu del dia internacional de la dona, la Biblioteca Pública Arús, conjuntament amb el Projecte Xeix, EIX Fort Pienc, Casa Àsia i la Fundació Institut Confuci de Barcelona, organitzen una trobada amb Liao Yanping, escriptora, assagista, traductora i fundadora de l’editorial Maguregui.

Liao Yanping compartirà la seva experiència com a dona editora, investigadora i escriptora establint ponts lingüístics i culturals que permeten un apropament de les realitats de Catalunya, Espanya i la Xina.

Conversarà amb Chen Zijing, estudiant del Màster Universitari en Estudis d'Àsia-Pacífic en un Context Global (UPF).

Al final de l´acte es llegiran alguns extractes de les publicacions i es donarà pas a les preguntes del públic.

Liao Yanping. Nascuda a Beijing (Xina) el 1963, és llicenciada en Econòmiques per la Universitat de Beijing i doctora en Antropologia social i cultura per la Universitat Autònoma de Barcelona. Fundadora de Maguregui Ediciones, conferenciant, investigadora i escriptora, compta entre les seves publicacions amb els títols següents: «Aprender chino con Xiao Yue» (1-4), «Los niños de China», «El médico mágico», «El drac peix» i la cotraducció de la obra del premi Nobel de Literatura, Gao Xinjiang, “La Montaña del Alma".

Al llarg de la seva carrera professional ha realitzat diverses investigacions i ha escrit assaigs sobre diferents àrees com ara: «La industria textil china» (Pompeu Fabra, Barcelona), «Las pymes de la inmigración china en España» (UAB Barcelona), «Cultura del amante: el caso del acogimiento familiar de Nanchang, China» (UAB, Barcelona) i «Ciudad: nuevos espacios del parentesco chino» (Icono 14, Asociación científica, Madrid).

Lloc i hora

8 de març de 2022 de 18:30 a 20:00 en format híbrid.

L'acte tindrà lloc a la Biblioteca Pública Arús, Passeig de Sant Joan, 26, 08010 Barcelona.

Gratuït.

Inscripcions a l'acte presencial (places limitades): https://bpa.es/conferencia-palabras-en-manos-de-mujer-puentes-entre-oriente-y-occidente/

Pots veure'l aquí

D'un temps ençà el thriller és el gènere…