modalidad
Presencial

dijous 14 de Octubre , 10:00 h.

Lugar
Smart Cities World Congress
Coste
Gratuït

Barcelona-Xangai Bridge-20 anys de germanor

Publicat dijous 28 de Octubre, 2021

Aquest any se celebra el vintè aniversari de l'agermanament de les ciutats de Barcelona i Xangai i per commemorar-lo l'Ajuntament de Barcelona, ​​a través de l'àrea de Promoció de Ciutat en col·laboració amb l'Oficina d'Afers Estrangers del Govern Popular Municipal de Xangai, han organitzat el Barcelona-Xangai Bridge.

Sota aquest paraigua s'engloben prop d'una vintena d'activitats i esdeveniments presencials i en línia, programats per diferents actors públics i privats de totes dues ciutats, entre els quals destaquen: Fira de Barcelona amb CCPIT Shanghai; la Universitat Pompeu Fabra i la Fudan University; Casa Àsia i la Fundació Institut Confuci de Barcelona amb la Biblioteca Miquel de Cervantes de Xangai, entre d'altres.

Les relacions entre Xangai i Barcelona es van iniciar el 1988 amb la signatura d?un Memoràndum que va culminar amb la signatura de l?acord d?agermanament de les dues ciutats el 2001.

En aquests anys Xangai i Barcelona s'han convertit en motors econòmics als seus territoris, i ciutats obertes al comerç internacional ia l'intercanvi comercial. Totes dues ciutats són referències globals amb ecosistemes empresarials oberts a l'acolliment de startups i scaleups internacionals. Totes dues són reconegudes internacionalment per ser centres de creativitat, disseny i atracció de talent així com per tenir una reconeguda marca de ciutat global.

El programa del Barcelona-Xangai Bridge arrenca amb l'Smart City Expo Xangai el 15 d'octubre i es prolongarà fins al 18 de novembre amb l'Smart Cities World Congress EXPO Barcelona.

Informació relacionada

L'Ajuntament de Barcelona impulsa el …

La Mediateca de Casa Àsia amb la col·…