Sol·licitud tancada

modalidad
Presencial

dimarts 05 de Desembre , 9:00 h.

Lugar
Universitats xineses

Coste
Gratuït

Beques del Govern Xinès 2024-2025

Publicat diumenge 10 de Desembre, 2023

El Ministeri d'Educació de la República Popular de la Xina, d'acord amb el Pla Executiu subscrit amb el Govern espanyol, convoca 12 noves beques per al curs acadèmic 2024-2025.

1. Modalitats

Les beques són dirigides a persones físiques de nacionalitat espanyola o d'un país de la UE que acreditin la seva residència a Espanya i que compleixin amb els requisits específics exigits per a la modalitat de beca escollida. A més, han d'acreditar una bona salut, tant mental com física. Existeixen cinc modalitats de beques:

  • General Scholar Program;
  • Undergraduate Program;
  • Màster´s Program;
  • Doctoral Program;
  • Sènior Scholar Program;

2. Termini de presentació de sol·licituds

Les sol·licituds de beca podran presentar-se a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Convocatòria, fins al 9 de gener de 2024, inclòs. Existeix un període d'esmena de documents, de 10 dies hàbils des de la primera comunicació de la necessitat d'esmenar.

A mitjan juliol es publicarà el resultat de la convocatòria en la pàgina web de l'Ambaixada Xinesa i en la del Servei Espanyol per a la Internacionalització de l'Educació Superior (SEPIE), i es notificarà individualment als beneficiaris.

3. Consulta i requisits

Si us plau, consultar les webs originals de la convocatòria en:

Estàs estudiant xinès? T'agradaria…