dl21092020

 horari calendari acadèmic

Back Estàs aquí:Home Beques Beques i recursos Beques Convocatòria de la Beca del Govern Xinès 2012-2013

beques d'estudi

Convocatòria de la Beca del Govern Xinès 2012-2013

beques xinaEl Ministeri d'Educació de la República Popular de la Xina convoca per al curs acadèmic 2012-2013, 15 places de la Beca del Govern xinès d'acord amb el Conveni Bilateral amb el Govern Español i 4 places de Beca Unilateral oferta pel Govern xinès per a ciutadans espanyols amb el mateix procés de tramitació i la mateixa dotació. Es requereix que el sol·licitant sigui universitari o posseeixi el títol de grau o superior.

1. Data de sol·licitud

Els peticionaris han de presentar la sol·licitud i la documentació per missatgeria a l'Ambaixada de la República Popular de la Xina a Madrid. Els terminis de presentació de sol•licituds de beca són a partir de l'endemà de la publicació de la Convocatòria i fins al 15 d'abril de 2012. A la fi de juliol comunicarem la concessió de beques a la pàgina web de l'Ambaixada. Per a més informació (requisits dels sol•licitants, documentació exigida, dotació de la beca, comunicació de resolució, així com universitats xineses amfitriones), consulta la pàgina web del Consell de Beques del Ministeri d'Educació de la Xina (http://en.csc.edu.cn/Laihua/ ) o el tauló d'Assumptes Educatius de la pàgina web de l'Ambaixada de la Xina a Espanya, on us podeu descarregar el Formulari de Sol·licitud, el Formulari d'Examen Físic i el Formulari de Sol•licitud de Professors de Xinès.

2. Documentació i presentació

Aquest any rebem sol·licituds online, heu d'omplir el formulari disponible a http://laihua.csc.edu.cn/inscholarship/jsp/student/StudentLogin.jsp. El codi de AGENCY NO per als sol·licitants d'Espanya és 7241.

Desprès d'imprimir el formulari online, juntament amb els altres documents(un original i dues còpies més) envieu-los a l'oficina d'assumptes educatius de l'ambaixada de la Xina:

  • Formulari de sol·licitud de beca, original i fotocòpies (dues), en anglès o en xinès. (http://en.csc.edu.cn/uploads/来华/中国政府奖申请表.pdf / Application Form for Chinese Government Scholarship) 
  • Títol acadèmic notariat o compulsat. En cas d'estar cursant estudis universitaris, heu de presentar el certificat expedit pel centre on realitzeu aquests estudis. També es requereix el certificat expedit per l'entitat on el sol·licitant exerceix professionalment.
  • Qualificacions de revàlida notariada o compulsada (per a sol·licitants de grau) o altres expedients acadèmics en els quals consten les qualificacions d'assignatures cursades (per a la resta de sol·licitants).
  • Pla d'investigació, redactat en anglès o en xinès (es demana un mínim de 200 paraules per a sol·licitants del curs de xinès i curs de llicenciatura, 400 pels del curs d'investigació i 500 pels del curs de mestratge).
  • Els sol·licitants de títols de mestratge, doctorat o investigació superior han d'aportar cartes de recomanació de dos professors titulars o catedràtics, escrites en anglès o xinès; així com la resolució de concessió expedida per la universitat (o centre d'investigació) en la qual es vol realitzar els estudis.
  • Els sol·licitants de l'especialitat de música han de presentar un casset que contingui l'enregistrament de la seva obra; els sol·licitants de belles arts han de presentar fotos de sis obres seves (dues de llapis, dos a oli o aquarel·la i dues d'altres tipus).
  • Els sol·licitants menors d'edat han de presentar documentació de la seva custòdia a la Xina.
  • Fotocòpia del Formulari d'Examen Físic estipulat i imprès pel Ministeri de Sanitat de la República Popular Xina. (http://en.csc.edu.cn/uploads/foreinphy.pdf / Foreign Physical Examination Form). Les anàlisis requerides en el Formulari han d’estar omplertes i signades pels metges i segellades pels centres sanitaris on hagin realitzat l'examen físic. La fotografia del sol·licitant ha d’anar enganxada en aquest Formulari i cal estampar-la amb el segell del mateix centre mèdic. El Formulari té una vigència de sis mesos per als tràmits posteriors a la Xina.

3. Universitats i centres docents a la Xina

Els sol·licitants poden trobar les informacions de les universitats i centres docents xinesos que accepten becaris estrangers a la següent pàgina web: http://en.csc.edu.cn/uploads/abc.doc

4. Certificat d'idioma xinès

En el cas que s’estiguin realitzant estudis de l'idioma xinès o que s’hagin realitzat, poden aportar certificats que acreditin els estudis de l'idioma o la qualificació de l'examen HSK (no obligatori).

5. Currículum Vitae

Els sol·licitants han d'aportar un currículum.

6. Beneficiaris de convocatòries anteriors

Els beneficiaris de convocatòries anteriors de les beques del govern xinès, en cas d'aspiració a renovació, han d'aportar tota la documentació regulada més un document emès pel centre xinès que acrediti la seva aprovació de l'estada prorrogada, carta de recomanació i qualificacions obtingudes a la Xina.

7. Documentació lliurada

La documentació lliurada no es retornarà al sol·licitant.

8. Contacte

Oficina de Asuntos Educativos Embajada de la República Popular China en España
Adreça: C/Matías Turrión 28, 1B. 28043 Madrid
Tel: 913 88 39 88 Fax: 917 59 92 92
E-mail: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Ambaixada de la R.P. Xina a Espanya, 15 de febrer de 2012

rgpdue_sello.png