dc20102021

Back Estàs aquí:Home Beques Beques i recursos Campaments Campament d'hivern en línia "La Xina moderna i la seva diversitat cultural" 2021

campaments

Campament d'hivern en línia "La Xina moderna i la seva diversitat cultural" 2021

Winter campLa Universitat d’Estudis Estrangers de Pequin organitza el campament d'hivern en línia "Xina moderna i la seva diversitat cultural". El campament està comprès de diferents mòduls, en els quals, es pretén aconseguir que els alumnes puguin experimentar i comprendre la cultura popular xinesa d'una forma senzilla i relaxada, així com descobrir l'encant de Pequín, la seva modernitat i prosperitat combinat amb la seva elegància tradicional; sessions que s’exposaran a través de la joventut xinesa.

 

Dates

Març de 2021 (la data exacta es decidirà segons la situació dels alumnes).

Requisits

Per apuntar-se al campament, hauràs de complir els següents requisits:

1) Ser estudiant de la FICB del curs acadèmic 2020-2021

2) Estar matriculat en un grup de nivell igual o superior al B1.1

Inscripció

Enviar un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. demanant la inscripció del campament. En el correu haurà de constar el teu nom i cognom complet i el curs en el que estàs matriculat a la FICB.

Programa provisional

DATA

TEMA DE L’ACTIVITAT

DURACIÓ ACTIVITAT

 

Dia 1

Cerimònia d'inauguració en el núvol

30 minuts

[Classe a través del núvol] Estudiarem vocabulari i expressions xineses relacionades amb temes de cultura popular, durem a terme una recerca creant una llista de vocabulari prèvia a les entrevistes.

40 minuts

 

 

 

Dia 2

[Visita a través del núvol] Es visitarà la seu central de Bytedance a Pequín per a conèixer l'ambient de treball i els resultats tècnics de Bytedance; fent èmfasi en l'equip del projecte Tiktok.

 30 minuts

[Entrevista a través del núvol] Els estudiants es comunicaran i conversaran a temps real amb un conegut Bloguer xinès de la plataforma Tiktok.

 40 minuts

[Experiència a través del núvol] Veurem vídeos de la plataforma Tiktok i aprendrem conjuntament alguns dels balls observats.

 

30 minuts

 

 

Dia 3

[Classe a través del núvol] Estudiarem de forma divertida el xinès mitjançant l'anàlisi de les paraules i expressions de moda més usades en les xarxes, així com de les emoticones emprades.

 30 minuts

[Discurs a través del núvol] Tema (Provisional): "La proliferació del llenguatge de les xarxes socials es pot considerar una cosa negativa o positiu?

 40 minuts

 

Dia 4

[Visita a través del núvol] Visitarem el barri de les botigues de moda en Sanlitun, Pequín.

 50 minuts

[Experiència a través del núvol] Esbrinarem més sobre la gastronomia de Pequín més famosa en les xarxes.

 50 minuts

 

 

Dia 5

[Classe a través del núvol] Aprendrem a cantar la cançó "青春修炼手册” (manual de formació per a joves), aprendrem la lletra en xinès i practicarem també la comprensió oral

45 minuts

[Visita a través del núvol] Visitarem el districte d'art 798 de Pequín

 45 minuts

 

 

Dia 6

[Visita a través del núvol] Visitarem el Museu de Ciència i Tecnologia de la Xina a Pequín.

 50 minuts

[Experiència a través del núvol] Intentarem conèixer l'estil de vida contemporani de xinesa a través de l'estudi del pagament electrònic, el pagament mitjançant escaneig de rostre (un sistema de pagament biomètric mitjançant el reconeixement facial) i el sistema de bicicletes compartides.

 40 minuts

 

Dia 7

[Discussió a través del núvol] Els alumnes parlaran i compartiran els coneixements i beneficis que han obtingut amb la participació en el campament.

50 minuts

Cerimònia de clausura

40 minuts

 

rgpdue_sello.png