modalidad
Online

Curs de formació de professorat de xinès a Catalunya

Publicat dijous 28 de Octubre, 2021

La Fundació Institut Confuci de Barcelonaorganitza la desena edició del Curs de formació per a professors de xinès a Catalunya. Els objectius d'aquest curs són millorar la qualitat de l'ensenyament de la llengua xinesa a Catalunya, i ajudar als professors a triar i emprar els materials idonis a les seves classes. Aquest curs formatiu serà virtual i tindrà lloc el diumenge dia 28 de novembre, i convida a la seva participació a tots els docents que desenvolupen aquesta tasca a Catalunya.

1. Informació de la formació

Requisits per poder-hi participar

El curs és gratuït. Hi poden participar totes aquelles persones —sense importar nacionalitat— que siguin docents de xinès a centres d'ensenyament de Catalunya, com ara a les escoles, als instituts o a acadèmies d'idiomes, entre d’altres.

Contingut de la formació

La formació es divideix en dos tallers.

2. Requisits d'inscripció

Places limitades, cal registrar-se.

Data límit d'nscripció: dijous 25 de novembre de 2021.

MOLT IMPORTANT SOBRE EL CERTIFICAT D'ASSISTÈNCIA

Únicament s'expediran els certificats que se sol·licitin al formulari d'inscripció i durant el període que romangui obert. Si no el sol·liciteu en durant aquest procés, NO EL PODREU SOL·LICITAR després que es tanqui el període d'inscripció.

3. Avís important NEWSLETTER

D'acord amb la nova Llei orgànica europea de protecció de dades, si vol seguir rebent notificacions sobre la formació de professors/docents, ha de renovar la subscripció a la nostra Newsletter. Si ja s'ha registrat, no cal que ho torni a fer.

Com activar la subscripció:

  1. Accedeixi a la pàgina de registre de la Newsletter de la FICB
  2. Introdueixi la seva adreça de correu electrònic, faci clic a l'opció “Formació de professors” i premi “Subscriure a la llista”

Documents Adjunts

documentos adjuntos