dc20102021

Back Estàs aquí:Home Cursos Cursos Cursos de cultura

Cursos de cultura

Cicle de conferències - Introducció a la cultura xinesa

CulturaAprofita aquest estiu per apropar-te a la cultura xinesa amb el curs que t’ofereix la FICB, on a través de la introducció als seus pilars econòmics i socioculturals podràs comprendre i millorar la teva comunicació amb la comunitat xinesa.

“千里之行,始于足下 - Tot gran camí comença per un primer pas”. No ho dubtis més, comença aquesta aventura i enamora’t de la cultura xinesa de la mà de la FICB.

Llegeix més...

Conèixer la Xina. Organitzem el seu curs a mida

Conèixer XinaLa Xina ja no és solament el futur: és el present. Pel seu enorme mercat, el gran dinamisme de la seva economia i el paper protagonista en l'economia a escala global, la Xina ofereix una infinitat d'oportunitats per al desenvolupament dels professionals i de les empreses. Al mateix temps, posseeix una cultura mil·lenària, rica i fascinant que és necessari conèixer si vol treure el màxim partit a les seves activitats.

Llegeix més...

Curs de dansa del drac i del lleó (iniciació

Danza del león y del dragónT'agradaria formar part del grup de dansa del drac i del lleó de la FICB?

En aquest curs d'iniciació a la dansa del drac i del lleó aprendràs els moviments bàsics d'aquesta dansa i podràs entrar a formar part del grup oficial de dansa del drac i del lleó de la FICB. No t'ho pensis més i apunta't ja!

No es requereixen coneixements previs. Edat mínima 14 anys.

Llegeix més...

rgpdue_sello.png