Cursos de cultura

Turisme a l'Extrem Orient: un viatge gastronòmic a la Xina

cursos de veranoLa Xina és el quart país més visitat pel turisme internacional i la seva imatge és sinònim d'exotisme, bellesa, i d’una immensa varietat de cultures i espais naturals. A les més de 40 declaracions de Patrimoni Cultural i Natural de la Humanitat, i els 38 béns reconeguts com a Patrimoni Cultural Immaterial per part de l’UNESCO, s'uneix una gastronomia extraordinàriament rica i ancestral, que s'ofereix al viatger a cada cantonada, a cada mercat i en milers de petites cases de menjars o de luxosos hotels i restaurants. Al llarg d'aquest curs recorrerem algunes de les joies turístiques més importants de la Xina, en un viatge essencialment gastronòmic.

 Coordinació

Isabel Lugo Generoso, Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme CETT.

Informació general i inscripció

Durada: 20 h

Dates del curs: Del 7 al 11 de juliol

Horari: tarda, de 16 a 20:30 h

Localització: Barcelona - Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme (CETT-UB)

Preus i descomptes

Consultar la web oficial del curs a "Els Juliols UB"

Programa

1. Viatges, turisme i gastronomia a Xina: mil destinacions en un de sol

Data i hora: 07/07/2014 a les 16:00h.

Shiru Chang

 

2. Menjar a la Xina: protocol social i etiqueta a la taula

Data i hora: 07/07/2014 a les 18:30h.

Yue Zhou

 

3. Viatge a Beijing i a les regions del nord

Data i hora: 08/07/2014 a les 16:00h.

Shiru Chang

 

4. La cuina de la cort imperial

Data i hora: 08/07/2014 a les 18:30h.

Heung Pok Lam Mai, xef del restaurant Shanghai 1930 i membre de l'Associació de Restaurants Xinesos a Catalunya.

 

5. Llocs turístics al sud de la Xina

Data i hora: 09/07/2014 a les 16:00h.

Shiru Chang

 

6. Hong Kong, Guangzhou i l'escola culinària cantonesa

Data i hora: 09/07/2014 a les 18:30h.

Wing Tung Wong Cheng, Conseller de l'Associació de Restaurants Xinesos a Catalunya i xef de l'Associació de cuina La cuina de Wong.

 

7. Viatge a l'oest: la màgia de Yunnan i Chengdu, ciutat UNESCO de la gastronomia

Data i hora: 10/07/2014 a les 16:00h.

Xiaomeng Zhao

 

8. La picant cuina de schezuan

Data i hora: 10/07/2014 a les 18:30h.

Heung Pok Lam Mai, xef del restaurant Shanghai 1930 i membre de l'Associació de Restaurants Xinesos a Catalunya.

 

9. Zhejiang, Jiangxi i Jiangsu: turisme a les planes de l'est de la Xinap>

Data i hora: 11/07/2014 a les 16:00h.

Lídia Tubert Orea

 

10. La cuina de Xangai i les regions orientals

Data i hora: 11/07/2014 a les 18:30h.

Heung Pok Lam Mai, xef del restaurant Shanghai 1930 i membre de l'Associació de Restaurants Xinesos a Catalunya.