dt18052021

 horari calendari acadèmic

Back Estàs aquí:Home Cursos Cursos Cursos de xinès

Cursos de xinès

Curs intensiu d'estiu en línea Xinès Gran Muralla

cursos intensiusAquest estiu estiguis on estiguis, no et perdis l'oportunitat d'estudiar xinès amb el curs en línia de la FICB, Xinès Gran Muralla.

El curs Xinès Gran Muralla és un mètode d'ensenyament híbrid que combina les classes en directe amb l'aprenentatge autònom de l'alumne. Per a això, l'alumne podrà atendre classes en directe en línia –en l'horari triat– des d'una aula virtual, amb l'avantatge que les classes queden gravades en la plataforma Gran Muralla per a les seves futures visualitzacions.

Llegeix més...

Curs intensiu d'estiu en línia (ZOOM)

Cursos FICBAprofita aquest estiu i estudia xinès amb la Fundació Institut Confuci de Barcelona. No ho posposis més i submergeix-te en l'estudi d'aquesta llengua mil·lenària.

Comença de zero amb els nostres cursos d'iniciació o millora el teu nivell amb els nostres cursos intensius de xinès.

Una vegada finalitzat el curs intensiu, podràs incorporar-te als cursos regulars 2021-2022 que comencen al setembre.

Llegeix més...

Curs de preparació en línia Exàmens HSK 2021

Cursos HSK

La Fundació Institut Confuci de Barcelona organitza els cursos de preparació a l'examen HSK destinat a aquells alumnes que es presentin a les convocatòries de juny i juliol de l'examen HSK.

El curs de preparació es basa en la realització i correcció de diversos exàmens de prova de l’HSK. Mitjançant aquest curs, no solament podràs conèixer el format i requisits de l'examen, sinó que també et permetrà consolidar el coneixement dels punts gramaticals i del vocabulari inclòs a l’examen.

Llegeix més...

rgpdue_sello.png