dt01122020

 horari calendari acadèmic

Back Estàs aquí:Home Cursos Cursos Cursos de xinès Cursos de xinès 2013-2014

Cursos de xinès

Cursos de xinès 2013-2014

cursos de xinèsUs presentem l'oferta de cursos de xinès PER A ADULTS i INFANTILS de la Fundació Institut Confuci de Barcelona per a l'any acadèmic 2013-2014.

TERMINI D'INSCRIPCIÓ TANCAT

Cursos per a adults

La nova oferta de cursos per a adults inclou cursos d'iniciació, per a persones sense coneixements de xinès i que no hagin realitzat cap curs prèviament, cursos de continuació per a persones amb coneixements previs i cursos específics d'escriptura i de xinès oral.

Cursos infantils

La nova oferta de cursos infantils inclou cursos d'iniciació, per a nenes i nens sense coneixements de xinès i que no hagin realitzat cap curs prèviament, cursos de continuació per a aquells amb coneixements previs.

Proves de nivell

Els alumnes que vulguin inscriure a un curs d'iniciació i els alumnes que hagin realitzat un curs a l'Institut Confuci de Barcelona i hagin obtingut el certificat del curs 2012-13 poden inscriure directament. La resta d'alumnes han de realitzar una prova per identificar el seu nivell.

Les proves de nivell tindran lloc del 10 al 17 de setembre. Per inscriure't a una prova de nivell has d'omplirr el formulari

rgpdue_sello.png