dc20102021

Back Estàs aquí:Home Cursos Cursos Cursos per a professors

Curs de formació de professorat de xinès a Catalunya 2020

Formació de professorsLa Fundació Institut Confuci de Barcelona organitza la novena edició del Curs de formació per a professors de cinès a Catalunya. Els objectius d'aquest curs són millorar la qualitat de l'ensenyament de la llengua xinesaa Catalunya, i ajudar als professors a triar i emprar els materials idonis a les seves classes. Aquest curs formatiu serà virtual i tindrà lloc el diumenge dia 15 de novembre, i convida a la seva participació a tots els docents que desenvolupen aquesta tasca a Catalunya.

Llegeix més...

Curs de formació de professorat de xinès a Catalunya 2019

FORMACIÓ DE PROFESSORAT

La Fundació Institut Confuci de Barcelona organitza la vuitena edició de la Formació per a Professors de Xinès a Catalunya. L'objectiu d'aquest curs és millorar la qualitat de l'ensenyament del xinès a Catalunya, i ajudar els professors a triar i emprar els materials a les seves classes. Aquest curs formatiu tindrà lloc els dies 27 i 28 d'octubre, i es convida a tots els professors que desenvolupen la seva tasca a Catalunya.

Llegeix més...

CTCSOL面试指导课程

CTCSOLEl pròxim 6 de juliol de 2019 es realitzaran les entrevistes de l'Examen CTCSOL (Certificat de Professor de Xinès com a Llengua Estrangera) a la seu de la Fundació Institut Confuci de Barcelona (FICB). Amb la finalitat de preparar aquesta prova, la FICB ofereix una sessió orientativa de preparació.

Llegeix més...

rgpdue_sello.png