dg25102020

 horari calendari acadèmic

Back Estàs aquí:Home Cursos Cursos Cursos per a professors 1r Curs de formació per a professors de xinès a Espanya

1r Curs de formació per a professors de xinès a Espanya

cursos de chinoAmb motiu de promoure l'ensenyament de la llengua xinesa a Espanyai millorar la qualitat d'aquesta, l'Oficina d'Afers Educatius de l'Ambaixada Xina juntament amb la Seu Central de l'Institut Confuci (HANBAN) organitzen el 1r Curs de formació sobre material didàctic per a professors de xinès del 25 al 27 de novembre de 2011.

Lloc del curs

Sala de reunions de l' Hotel Foxá M30
c / Serrano Galvache, 14 Madrid (Tel: 913840400)

Data: 25 al 27 de novembre de 2011 

Qui pot participar-hi?

Poden participar en aquest curs tots els professors de xinès, siguin d'origen espanyol o xinès, que imparteixen classes en centres d'ensenyament, universitats, instituts, col·legis o acadèmies d'idiomes.

Com fer la inscripció?

Els professors que resideixen en aquelles ciutats on hi ha els Instituts Confuci o l'Aula Confuci, poden enviar la seva sol·licitud als seus respectius Instituts Confuci amb còpia a l'Oficina de Representació de Hanban. La resta de professors han d'enviar la sol·licitud directament a l'Oficina de Representació de Hanban a la següent adreça de correu: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Data límit d'inscripció: 8 de novembre.

Observacions: l'organització ofereix allotjament i assumeix despeses de viatge per als professors que resideixen fora de Madrid. Es pot fer la sol·licitud al correu electrònic d'inscripció. S'ofereixen dinars i sopars de treball per a tots els participants.

Concurs

S'organitza un concurs per a la millor classe de xinès en format PPT on es premien els 3 millors concursants.

Data límit de lliurament del PPT: 15 de novembre, per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Contacte

Si teniu qualsevol consulta sobre el curs, contacteu amb la Srta. Zhang Meng-Gabriela:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , tel. 913575941.

rgpdue_sello.png