dg25102020

 horari calendari acadèmic

Back Estàs aquí:Home Cursos Cursos Cursos per a professors Curs de formació per a professors de xinès a Catalunya 2014

Curs de formació per a professors de xinès a Catalunya 2014

Curs de formació per a professors de xinèsPer quart any consecutiu, la Fundació Institut Confuci de Barcelona organitza el Curs de formació per a professors de xinès. Els objectius d'aquest curs és promoure l'idioma xinès a Catalunya, millorar la qualitat de l'ensenyament d'aquesta llengua, ajudar als professors de xinès a l'hora de triar, aprofitar els materials disponibles per a les seves classes i compartir experiències. El curs formatiu tindrà lloc el pròxim 26 d'octubre de 2014, i convida a la seva participació els professors de xinès que exerceixin la seva labor a Catalunya.

INSCRIPCIÓ TANCADA

1. Data i places

La data de celebració d'aquest curs formatiu serà el pròxim 26 d'octubre de 2014. El curs és gratuït i tindrà un dia de durada.

PLACES LIMITADES.

2. Lloc

Edifici històric de la Universitat de Barcelona (aula per confirmar).

3. Requisits d'inscripció

El curs és gratuït i poden inscriure's totes aquelles persones que exerceixin com a professors de xinès, siguin d'origen espanyol, xinès o d'altres nacionalitats, que imparteixen classes en els centres d'ensenyament, siguin instituts, col·legis, escoles d'educació primària o secundària o acadèmies d'idiomes.

INSCRIPCIÓ TANCADA

4. Certificat del curs de formació

Tots els participants tindran dret a obtenir un certificat de la Fundació Institut Confuci de Barcelona assegurant que han participat en el curs.

5. Contingut de la formació

La formació s'organitzarà per un sistema de mòduls, com es mostra a continuació:

  • 成人汉语课堂设计 Esquema i disseny de classes de xinès per a adults.
  • 儿童汉语课堂 管理及技巧 Tècniques i gestió de classes de xinès per a nens.
  • 《长城汉语》 实际操作及应用 "Great Wall Chinese" ús real i pràctic.
rgpdue_sello.png