Inscripció oberta

modalidad
Presencial

diumenge 21 de Juliol , 8:30 h.

Duración
Segons cada nivell
Lugar
Fundació Institut Confuci de Barcelona

Examen HSK ONLINE - Presencial FICB

Publicat divendres 17 de Maig, 2024

L'examen HSK Online (Hanyu Shuiping Kaoshi Online) evalua la comprensió lectora, la comprensió auditiva i l'expressió escrita dels participants, l'expressió escrita s'avalua solament a partir del nivell HSK 3.

Per a sol·licitar les Beques Institut Confuci, el certificat de l'examen tindrà una validesa de dos anys.

Lloc i data de l'examen

  • Dissabte 22 de JUNY de 2024 | INSCRIPCIÓ TANCADA
  • Diumenge 21 de JULIOL de 2024 | INSCRIPCIÓ OBERTA

Fundació Institut Confuci de Barcelona
c. Elisabets 10, -interior- | 08001 Barcelona
<M> Catalunya L1, L3

PLACES LIMITADES

Informació addicional

Horari

Nivell Durada Accés a l'examen Hora d'inici Hora de finalització
HSK 1 35 min. 13:00 13:30 14:05
HSK 2 50 min. 8:30 9:00 9:50
HSK 3 85 min. 13:00 13:30 14:55
HSK 4 100 min. 8:30 9:00 10:40
HSK 5 120 min. 13:00 13:30 15:30
HSK 6 135 min. 8:30 9:00 11:15

 

Consulteu el PDF als Documents adjunts a peu de pàgina on trobareu tota la informació relacionada amb l'examen.

  • Estructura de l'examen
  • Documentació que has de portar
  • Resultats, etc...

Com realitzar la inscripció

Preu de les proves

Els preus inclouen la taxa administrativa de 5 €.

  • HSK 1: 50 €
  • HSK 2: 50 €
  • HSK 3: 60 €
  • HSK 4: 60 €
  • HSK 5: 75 €
  • HSK 6: 75 €

Abonament de les taxes d'examen

És necessari abonar les taxes de l’examen mitjançant ingrés al compte bancari que es facilita a continuació. Quan es realitzi l’ingrés s'indicarà a l'apartat CONCEPTE el nom de la persona i el nivell de l’examen en què es matricula. Ex: Antoni Gaudí HSK 3.

BANCO SANTANDER

SWIFT: BSCH ES MM XXX
IBAN: ES58 0049 6671 9121 1600 9071
Titular: Fundació Institut Confuci de Barcelona

Confirmació de pagament de les taxes

La matrícula a l'examen únicament serà vàlida un cop comprovat el pagament de les taxes i quan aparegui acceptat a la plataforma d'inscripció http://www.chinesetest.cn/index.do.

L'acceptació del pagament de les taxes podrà ser consultada quatre dies després d'haver-ho fet. Si aquest període coincideix amb períodes de vacances, o festivitats, aquest període pot ser més llarg.

Els drets d'inscripció no es retornaran en cap cas.