dt18052021

 horari calendari acadèmic

Back Estàs aquí:Home Exàmens EXÀMENS OFICIALS EXAMEN CTCSOL Examen CTCSOL - Entrevista

Examen CTCSOL - Entrevista

Examen CTCSOL

L'entrevista per a l'obtenció del CERTIFICAT DE PROFESSOR DE XINÈS COM A LLENGUA ESTRANGERA (CTCSOL) en mode en línia. Es poden inscriure per participar aquells/es estudiants que hagin superat abans l'examen escrit. Així com en la prova escrita, l'entrevista distingeix dos formats: un format per a professorat xinès i un format per a professorat local. L'estudiant pot escollir el format apropiat al moment de la inscripció. 

A continuació, es detallen alguns aspectes de l’entrevista:

1. Inscripció per la entrevista

 1. Candidats: persones que hagin superat l'examen escrit del CTCSOL.
 2. Dates d'inscripció:  del 23 al 27 de novembre de 2020.
 3. Data de l'entrevista: 10 de gener de 2021.

La FICB es reserva el dret d’anul·lar l’examen en cas de no arribar al número mínim d’inscrits.

1.1 Procés d'inscripció

 1. Web per a la inscripció: www.chineseteacher.org.cn
 2. Procés d’inscripció:
  • Inicieu la sessió a la web amb l'usuari i contrasenya que ja té a www.chineseteacher.org.cn
  • Registre: ingressi a la pàgina d'inscripció, seleccioni el lloc i l'idioma en el qual vol realitzar l'examen i empleni la informació amb el seu número d'admissió de l'examen escrit. La informació del candidat/a es mostrarà automàticament després de la verificació per part del sistema d'inscripció. La informació del candidat/a no pot ser modificada.

1.2 Pagament de les taxes

 1. Pagament: la quota de l'examen a Espanya és de 190 €.
 2. Mètode de pagament: un cop concertada l'entrevista, ingressi la quota d'examen al compte bancari següent. Indiqueu en el concepte de pagament: "Cognoms i nom de l'examinat o examinada + CTCSOL", exemple: "Zhang Hong CTCSOL”.

BANCO SANTANDER

SWIFT: BSCH ES MM XXX
IBAN: ES58 0049 6671 9121 1600 9071
Titular: Fundació Institut Confuci de Barcelona

La data límit per fer l'entrega de la quota és el 27 de novembre de 2020 a les 12:00 del migdia. 

Les places són limitades, ha d'efectuar el pagament de la quota abans de la data indicada anteriorment. Ha de registrar-se i completar el «Formulari de registre de l'examen CTCSOL» per a triar el centre examinador. Si les places estan completes, haurà de canviar de centre examinador. Després de completar el formulari de registre, rebrà un correu electrònic de confirmació. Una vegada efectuat el pagament, no es reemborsaran les taxes ni podrà modificar-se el lloc ni la data de l'examen.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ CTCSOL (ENTREVISTA)

1.3 Impresión de la tarjeta de examinado/a

La targeta d'admissió per a l'examen: els candidats/es podran iniciar sessió en www.chineseteacher.org.cn una setmana abans de la data de l'examen per a entrar en el seu compte i imprimir la targeta d'admissió després de verificar la seva informació personal. Els candidats/es hauran d'imprimir la targeta d'admissió abans del dia de l'examen, ja que després del 26 de novembre de 2020 deixarà d'estar disponible l'impressió. És necessari haver-hi imprès la targeta d'admissió per a poder realitzar l'entrevista.

2. Contingut de l'examen de Professor de Xinès com a Llengua Estrangera i requisits per a l'entrevista en línia

Vegeu: 《国际汉语教师证书>考试大纲》.人民教育出版社..

3. Consulta dels resultats

Els resultats es publicaran passats 20 dies laborables des de la realització de la prova, a partir del 10 de gener de 2021. Per a consultar els resultats, el/la examinat/ada pot accedir a la web www.chineseteacher.org.cn i introduir el seu nombre d'examinat, nom i cognoms.

Superada l'entrevista, els candidats/as podran iniciar sessió en www.chineseteacher.org.cn per a sol·licitar el certificat.

SI APROVA L'EXAMEN, DISPOSA D'UN TERMINI DE 2 ANYS A PARTIR DE LA PUBLICACIÓ DELS RESULTATS PER A SOL·LICITAR EL CERTIFICAT. FORA D'AQUEST TERMINI, EL CERTIFICAT —AIXÍ COM TAMBÉ EL SEU RESULTAT—, NO TINDRAN CAP VALIDESA.

4. Bibliografia

1.《<国际汉语教师证书>考试大纲》,人民教育出版社。

2.《<国际汉语教师证书>考试大纲解析》,人民教育出版社。

3.《<国际汉语教师证书>面试指南》,人民教育出版社。

4.《国际汉语教学案例与分析(修订版)》,朱勇主编,高等教育出版社 。

5.《跨文化交际》,祖晓梅主编,外语教学与研究出版社。

6.《<国际汉语教师证书>考试真题集》.人民教育出版社。

7.《国际汉语教师经典案例详解》.人民教育出版社。

5. V

A causa de la situació sanitària actual, la qualificació dels candidats/as que van aprovar l'examen escrit entre octubre de 2018 i setembre de 2019 (tots dos inclusivament) tindrà una validesa extra de 6 mesos.

Abans del 10 de gener de 2021 s'organitzarà una reunió informativa per a exposar i explicar les qüestions més rellevants de l'examen. Abans de la data de la realització de l'examen enviarem un correu electrònic a totes les persones matriculades per a realitzar el CTCSOL per a notificar el dia de la reunió informativa. És important assistir a aquesta reunió, estigueu atents al vostree correu electrònic.

6. Contacte

Email: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Tel.: (+34) 937 688 927

Annexe

Requisits informàtics per la realització de l'examen

Si us plau, asseguri's que el seu ordinador compleix amb aquests requisits abans de registrar-se perquè no es farà cap reemborsament després d'efectuar el pagament de les taxes.

Requisits de l'equip informàtics

Ordinador

La plataforma per a realitzar l'examen només és compatible amb el sistema operatiu Windows (7/10). No és compatible amb el sistema operatiu MacOS i es desaconsella l'ús d'un ordinador Mac; es recomana una resolució de pantalla de 1440x900 o superior (configuració mínima de 1366x768 o superior); els telèfons mòbils, tauletes (iPad) i altres dispositius mòbils no són compatibles per a la realització de l'examen.

Xarxa

La velocitat d'Internet per a accedir al servidor de l'examen ha de ser de 150 Kb/s o superior.

Càmera

L'ordinador ha de tenir integrada una càmera HD autònoma o bé connectar una (300.000 píxels o més), i es requereix que el lloc on es realitzi el CTCSOL estigui ben il·luminat. La càmera haurà d'estar encesa i la imatge sense cap fons.

Requisits de l'equip auxiliar

Tipus: Telèfon mòbil, tauleta o ordinador amb càmera.

Requisits: Conectar-se a la xarxa WIFI i activar el «Mode avió».

Requisits de l'entorn per a realitzar l'examen

L'examen estarà vigilat en estricta conformitat amb l'administració de l'examen del Certificat de Professor de Xinès com a Llengua Estrangera. L'examen ha de realitzar-se de manera autònoma, en una sala segura, tancada i sense pertorbacions. Està prohibit realitzar-lo en llocs oberts com a parcs, cafeteries i restaurants. Mentre s'estigui realitzant l'examen, es prohibeix estrictament als candidats/es i a persones alienes a l'examinador, entrar o sortir del lloc on s'estigui realitzant l'examen. Està prohibit consultar material de suport durant l'examen. En cas d'incomplir algun dels requisits anteriorment exposats, la qualificació de l'examen serà nul·la i no tindrà cap validesa.

rgpdue_sello.png