dl02082021

Back Estàs aquí:Home Exàmens EXÀMENS OFICIALS Examen oral HSKK

Examen oral HSKK

HSKK ORAL BARCELONA

A causa de la situació sanitària actual i seguint les mesures contra la COVID-19, la FICB cancel·la les convocatòries dels exàmens oficials previstes a Barcelona fins com a mínim el gener del 2021. (Actualitzat el 04/09/2020)

La Fundació Institut Confuci de Barcelona, en col·laboració amb Casa Àsia, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Barcelona i Universitat d’Estudis Estrangers de Beijing organitzen la convocatòria de les proves de l’Examen Oficial de Xinès HSK a Barcelona.

EDAT MÍNIMA PER REALITZAR L'EXAMEN HSKK: 12 ANYS EN EL MOMENT DE REALITZAR L'EXAMEN

EXAMEN HSKK BARCELONA   

CONVOCATÒRIA PENDENT DE NOVES DATES

Descripció de l'examen

L'HSKK (Hanyu Shuiping Kouyu Kaoshi) s l'examen oficial oral de llengua xinesa estandarditzat a escala internacional, dirigit a les persones que no són parlants nadius de llengua xinesa. L'examen HSKK avalua la comprensió auditiva i l'expressió oral dels participants i és una prova que permet certificar les habilitats de conversa de l'alumne.

És un examen independent de l'HSK i, per tant, els participants poden examinar-se del nivell que desitgin, sense que sigui necessària la prèvia obtenció de certificats HSKK de nivell inferior o certificats HSK.

Per a sol·licitar les Beques Institut Confuci, el certificat HSKK tindrà una validesa de dos anys.

EXAMEN HSKK BARCELONA /

30 de NOVEMBRE de 2019

EXAMEN HSKK GIRONA / 

Informació i inscripcions per a la realització dels exàmens a Girona: web Examen HSKK GIRONA.

Consulta dels resultats

Aproximadament entre 30 i 45 dies després de realitzar les proves es podrà accedir a la puntuació final a través de la pàgina www.chinesetest.cn (Score & Calification). 

Enviarem un correu electrònic als participants quan estiguin disponibles a la nostra oficina els certificats de l'examen. El podreu recollir presentant el vostre document d'identificació (DNI, NIE, Passaport).

Data, lloc i hora

L'examen tindrà lloc a partir de les 10:00 el 30 DE NOVEMBRE DE 2019 a:

FACULTAT DE TRADUCCIÓ I INTERPRETACIÓ DE LA UNIVERSITAT AUTÒNOMA DE BARCELONA

Com arribar

Lloc de l'examen

La Facultat de Traducció i Interpretació de la UAB (FTI) es troba a uns 20 km. de Barcelona a Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) entre Sabadell i Sant Cugat. Es pot arribar fàcilment tant en tren (FGC) com en cotxe.

Accès amb FGC

Des de l'estació Plaça Catalunya, a Barcelona, dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) el trajecte dura aproximadament 30 minuts. Consulta els horaris (línia Barcelona-Vallès) de FGC:

linea de FGC

 

Accès amb cotxe

  • Autopista A-7  sortija BELLATERRA-UAB (direcció Tarragona-Lleida si véns del nord, o direcció Girona si véns des de Barcelona) .
  • Autopista C-58, Barcelona-Sabadell-Terrassa, sortida BELLATERRA-UAB.

Horaris i aules de l'examen

Data: 30 de NOVEMBRE de 2019

IMPORTANT: PODEN HAVER-HI MODIFICACIONS EN L'HORARI. EN TAL CAS ES CONFIRMARÀ ABANS DE L'EXAMEN

HORA NIVELL HSKK
10:00 h HSKK Elemental 
11:15 h HSKK Intermedio
12:30 h HSKK Avanzado

La TARGETA D'ADMISSIÓ és NECESSÀRIA PER ACCEDIR A L'AULA I OMPLIR CORRECTAMENT LES DADES DEL TEU EXAMEN. És convenient conservar-la per consultar posteriorment el resultat de l’exameni obtenir el certificat en el cas de superar les proves.

Per realitzar la prova són necessaris::

  • Targeta d'admissió (准考证). Imprimir des de la página www.chinesetest.cn.
  • Foto de carnet: En el caso que no paraezca impresa tu foto en la Tarjeta de admisión, debes traer una el día del examen.
  • DNI, NIE o Passaport (el mateix document acreditatiu que heu fet servir per a la inscripció).
  • Llapis 2B.  
  • Goma d'esborrar.

hsk tarjeta

rgpdue_sello.png