dg20012019

 horari calendario académico

Back Estàs aquí:Home Activitats

Activitats

Totes les nostres activitats.

Barcelona dóna la benvinguda a l’any 4717 del calendari lunar

#AnyNouXinesBCNUna desfilada, una fira cultural i gastronòmica i un seguit d’espectacles als voltants de l’Arc de Triomf commemoraran l’Any Nou Xinès.

El pròxim 2 de febrer, les veïnes i els veïns de context cultural xinès celebraran amb tota la ciutat l’arribada de l’Any Nou. Segons el calendari tradicional entrarem a l’any 4717 que, seguint l’esquema cíclic del zodíac xinès, serà l’Any del Porc.

Llegeix més...

Conveni amb la Fundació Universitària del Bages (FUB).

Firma del convenioLa Fundació Institut Confuci de Barcelona (FICB) ha ampliat la seva xarxa de col·laboració universitària, signant un acord de col·laboració amb la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). La FICB estarà present a partir d'ara a Manresa, on la Universitat de Vic té establerta des de 2014 una federació amb la Fundació Universitària del Bages (FUB).

Llegeix més...

La Fundació Institut Confuci de Barcelona rep el premi «Institut Confuci d’Excel·lència»

Institut Confuci d’Excel·lènciaEls passats dies 4 i 5 de desembre del 2018 es va celebrar a Chengdu la tretzena edició del Congrés Internacional d’Instituts Confuci, on van assistir més de 1500 representants dels Instituts Confuci de 154 països i regions. Entre ells, la FICB va tenir l’honor de rebre el premi «Institut Confuci d’Excel·lència» gràcies al seu gran desenvolupament tant en la docència del xinès com en la difusió de la cultura xinesa.

Llegeix més...

Grup de dansa del drac de la FICB 2019

danza del dragón FICB

T'agradaria formar part del grup de dansa del drac de la FICB Busquem voluntaris interessats en formar part del grup de dansa del drac de la FICB i participar en les celebracions de l'any nou xinès 2019. L'únic requisit és ser major d'edat i assistir a les sessions preparatòries a la FICB, a més d'actuar en el gran desfilada d'entitats, en les celebracions de l'Any Nou xinès amb Barcelona 2019.

No t'ho pensis més i apunta't ja!

Incripció ampliada fins al 6 de gener. Últimes places.

Llegeix més...

La literatura xinesa: impacte i recepció

Mai Jia a la FICBEl passat divendres 23 de novembre, la Fundació Institut Confuci de Barcelona va celebrar la taula rodona «La literatura china en el mundo» en la qual es va parlar sobre el suport internacional d’obres i autors/res xinesos/es, les seves respectives traduccions i l’impacte que causen tant al nostre país com a molts altres.

Llegeix més...

La FICB celebra el VII curs de formació del professorat de xinès a Catalunya

Formació de professors

El diumenge 18 de novembre va tenir lloc la primera sessió del VII curs de formació del professorat de xinès a Catalunya. El curs va tenir un gran èxit d'assistència, amb la participació de més de 80 docents procedents de totes les províncies catalanes i altres del nord d'Espanya, tant de nivells de primària, secundària i universitari, centres d'ensenyament de llengua i professorat nadiu.

Llegeix més...

Presentació del llibre: "El arte del engaño”

El arte del engañoMalgrat ser un dels llibres més traduïts i versionats de la història, L'art de la guerra de Sunzi es veu, encara avui, embolcallat d’una aura de misteri i desconeixement. Daniel Tubau ens ofereix amb “El arte del engaño” una completa visió d’aquest gran clàssic de l'estratègia.

Llegeix més...

Subcategories