dl02082021

Back Estàs aquí:Home Activitats Cultura Cultura «Parlem d’escriptores xineses», taula rodona

Cultura

«Parlem d’escriptores xineses», taula rodona

Escriptores xinesesDing Ling, Xiao Hong, He-Yin Zhen, Lü Bicheng, Zhang Ailing, Sanmao, Yiyun Li, Amy Tan... Quantes escriptores xineses coneixeu? De quantes n’heu llegit alguna cosa? En quines llengües les heu llegit? Enguany us proposem celebrar el Dia de les Escriptores tot parlant d’autores xineses i d’autores d’origen xinès, de les seves obres i del paper que han tingut al panorama literari xinès, així com també de les traduccions que se n’han fet i de la recepció que han tingut a casa nostra.

 

Participa

Sílvia Fustegueres, traductora, autora del blog «L'illa deserta», amb secció especial sobre literatura xinesa, membre del grup de recerca TXICC de la UAB i sòcia d'Ampersand Traduccions.

Xianghong Qu Lu, traductora, professora de xinès i de traducció a la Universitat Autònoma de Barcelona, membre del grup de recerca TXICC de la UAB.

Manuel Pavón Belizón, traductor, responsable de l’àrea acadèmica de l’Institut Confuci de Barcelona, investigador predoctoral a la Universitat Oberta de Catalunya, coeditor de China traducida, soci de la AEEAO.

Irene Tor Carroggio, traductora, investigadora predoctoral al grup Transmèdia (UAB), membre del grup de recerca TXICC de la UAB.

Presenta i modera

Mireia Vargas-Urpi, traductora, professora lectora Serra-Húnter a la Universitat Autònoma de Barcelona, membre del grup de recerca TXICC de la UAB i sòcia de la AEEAO.

Data i lloc

 15 d’octubre de 2018, 18:30 (Dia de les Escriptores)

Fundació Institut Confuci de Barcelona
Sala Polivalent
Elisabets 10, 08001 Barcelona (mapa)
<M> Catalunya L1, L3

Activitat gratuita previa inscripció.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Organitza

Asociación Española de Estudios de Asia Oriental (AEEAO)

Grup de recerca TXICC (UAB)

Casa Àsia

Fundació Institut Confuci de Barcelona

 

rgpdue_sello.png