dg20012019

 horari calendario académico

Back Estàs aquí:Home Activitats Cultura Notes de premsa

Notes de premsa

Conveni amb la Fundació Universitària del Bages (FUB).

Firma del convenioLa Fundació Institut Confuci de Barcelona (FICB) ha ampliat la seva xarxa de col·laboració universitària, signant un acord de col·laboració amb la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). La FICB estarà present a partir d'ara a Manresa, on la Universitat de Vic té establerta des de 2014 una federació amb la Fundació Universitària del Bages (FUB).

Llegeix més...

La Fundació Institut Confuci de Barcelona rep el premi «Institut Confuci d’Excel·lència»

Institut Confuci d’Excel·lènciaEls passats dies 4 i 5 de desembre del 2018 es va celebrar a Chengdu la tretzena edició del Congrés Internacional d’Instituts Confuci, on van assistir més de 1500 representants dels Instituts Confuci de 154 països i regions. Entre ells, la FICB va tenir l’honor de rebre el premi «Institut Confuci d’Excel·lència» gràcies al seu gran desenvolupament tant en la docència del xinès com en la difusió de la cultura xinesa.

Llegeix més...

La literatura xinesa: impacte i recepció

Mai Jia a la FICBEl passat divendres 23 de novembre, la Fundació Institut Confuci de Barcelona va celebrar la taula rodona «La literatura china en el mundo» en la qual es va parlar sobre el suport internacional d’obres i autors/res xinesos/es, les seves respectives traduccions i l’impacte que causen tant al nostre país com a molts altres.

Llegeix més...

La FICB celebra el VII curs de formació del professorat de xinès a Catalunya

Formació de professors

El diumenge 18 de novembre va tenir lloc la primera sessió del VII curs de formació del professorat de xinès a Catalunya. El curs va tenir un gran èxit d'assistència, amb la participació de més de 80 docents procedents de totes les províncies catalanes i altres del nord d'Espanya, tant de nivells de primària, secundària i universitari, centres d'ensenyament de llengua i professorat nadiu.

Llegeix més...

Celebrat el II Col·loqui "El xinès en l'ensenyament espanyol" a la seu de la FICB

II ColoquioEl divendres 9 de novembre va tenir lloc el II Col·loqui "El xinès en l'ensenyament espanyol", impulsat per l'Oficina d'Afers Educatius de l'Ambaixada de la R.P. Xina a Espanya i organitzat per la Fundació Institut Confuci de Barcelona (FICB). L'objectiu del Col·loqui és impulsar la incorporació de la llengua xinesa en l'ensenyament curricular a nivell estatal.

Llegeix més...

La Fundació Institut Confuci de Barcelona celebra el «Fòrum Macro-Confuci»

Macro Confuci 2018El 26 d’octubre del 2018, a la seu de la Fundació Institut Confuci de Barcelona, s’ha celebrat una nova edició del «Fòrum Macro Confuci», on hi han assistit els rectors i els vicerectors de 12 universitats i el director general de Casa Àsia que han valorat positivament els resultats.

Llegeix més...

La FICB participa en la 5a edició del Barcelona International Community Day

#BarcelonaICDL’Ajuntament de Barcelona impulsa un any més el Barcelona International Community Day, una jornada plena d’activitats, informació i networking on es reuneix la comunitat internacional que viu i treballa a l’àrea de Barcelona.

Llegeix més...