ds16022019

 horari calendario académico

Back Estàs aquí:Home Activitats Cultura Notes de premsa El prof. Chang Shiru convidat a la Conferència Internacional Diàleg i Contacte entre Orient i Occident

Notes de premsa

El prof. Chang Shiru convidat a la Conferència Internacional Diàleg i Contacte entre Orient i Occident

El prof. Chang ShiruEl 2 de maig de 2018, es va celebrar a l'Institut Confuci de la Universitat de Lleó la cerimònia de llançament de la "Conferència Internacional d'Estudis Contemporanis sobre la Xina: Diàleg i Contacte entre Orient i Occident". El professor Chang Shiru, director de l'Institut Confuci de Barcelona, va ser convidat a assistir, al costat d'altres representants com Zhong Xiwei, cap de la Secció d'Educació de l'Ambaixada de la Xina a Espanya, Juan Francisco García Martín, rector de la Universitat de Lleó , Roberto Baelo Álvarez, vicerector de la Universitat de Lleó, Chen Chen i Óscar Fernández Álvarez, directors de l'Institut Confuci de la Universitat de Lleó, alguns experts i acadèmics d'Europa, Amèrica Llatina i la Xina, i altres representants xinesos locals. 

 

El professor Chang Shiru, en nom de l'Institut Confuci de Barcelona, va expressar el seu suport a l'Institut Confuci de la Universitat de Lleó. 

La conferència va tractar diversos temes, com la lingüística, la cultura, la literatura, l'educació, la política, la història i la filosofia; a més, la presència d'investigadors d'elit procedents de tot el món va afavorir l'intercanvi d'idees i el desenvolupament de noves propostes. 

El prof. Chang Shiru va obrir la cerimònia amb un discurs sobre la "Traducció d'obres clàssiques xineses". 

La Fundació Institut Confuci de Barcelona sempre ha mostrat el seu suport als estudis relacionats amb la llengua i la cultura xineses. No només ha donat importància a la investigació acadèmica, amb el projecte "Confuci Acadèmic", sinó que també ha donat suport a projectes significatius d'altres Instituts Confuci amb l'esperança de promoure encara més la divulgació de l'idioma i de la cultura xinesa a Espanya.

Material audiovisual