dv20092019

 horari calendario académico

Back Estàs aquí:Home Activitats Cultura Notes de premsa Exhibició gastronòmica: La cuina de Jilin. Intercanvi cultural culinari xinès-occidental. One Belt, One Road

Notes de premsa

Exhibició gastronòmica: La cuina de Jilin. Intercanvi cultural culinari xinès-occidental. One Belt, One Road

La cuina de JilinEl 19 de juliol de 2018 va tenir lloc a la seu de la Fundació Institut Confuci de Barcelona l'"Exhibició gastronòmica: La cuina de Jilin. Intercanvi cultural culinari xinès-occidental. One Belt, One Road", coorganitzat per la Fundació Institut Confuci de Barcelona i l'Associació de Cultura Gastronòmica Xina-Espanya.

 

L'exhibició va comptar amb una degustació gastronòmica de plats xinesos i una demostració de tall creatiu de tofu amb la presència dels mestres cuiners: Sr. Tang Wen, cap de la Delegació de cultura culinària xinesa, Sra. Chen Liping, Sr. Xia Jinlong i el Sr. Han Guangxu.

L'esdeveniment va comptar amb la presència de la Sra. Lin Nan, cònsol general de l'Ambaixada de la Xina a Barcelona, que en el seu discurs va emfatitzar la importància cultural de la cuina xinesa i la seva influència al món. Altres convidats van ser la Sra. Montserrat Riba, secretària general de Casa Àsia, el Sr. Màrius Martínez, vicerector de Relacions Internacionals de la UAB, representants del CETT-UB i d'empreses xineses.

Els discursos del professor Chang Shiru i del Sr. Chen Shengyong, representant de l'Associació de Cultura Gastronòmica Xina-Espanya, van destacar el paper d'aquesta exhibició com a pont d'unió i intercanvi entre ambdues cultures i oferir un espai a l'intercanvi entre professionals.

Material audiovisual