ds15122018

 horari calendario académico

Back Estàs aquí:Home Activitats Cultura Notes de premsa La FICB impulsa l'examen HSK en línia

Notes de premsa

La FICB impulsa l'examen HSK en línia

Examen HSK OnlineLa FICB va celebrar el passat dissabte 28 de novembre de 2017 una nova sessió en línia de l'examen oficial de nivell en llengua xinesa (HSK), que va permetre als estudiants realitzar la prova directament a través de l'ordinador.

 

En comparació amb la prova tradicional "en paper", la versió en línia ofereix diversos avantatges: un termini d'inscripció més llarg; la realització de la prova de comprensió auditiva mitjançant una gravació individual, tot evitant interferències; el marcatge de les respostes amb un simple clic de ratolí, tot facilitant i agilitzant la realització de la prova; l'escriptura dels caràcters mitjançant el teclat, amb atenció al nivel real d'ús de l'estudiant; i el lliurament més efectiu de les fulles de resposta, a més de resultar més ecològic en evitar l'ús de paper. En aquesta ocasió, l'examen s'ha dut a terme a la pròpia seu de la FICB i hi van participar un total de 24 estudiants entre els 15 i els 70 anys d’edat. L'examen abasta els sis nivells complets d’HSK.

Per a l'any 2018, la FICB té previstos 9 punts d'examen a la mateixa seu de la FICB, així com a la Universitat d'Andorra, Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Girona, Universitat de Lleida, Universitat Rovira i Virgili, a més dels dos centres de primària i secundària. Un total de 17 sessions d'examen tindran lloc en aquestes ubicacions, incloent-hi les proves escrites en paper del HSK, l'examen oral HSKK, l'examen per a joves estudiants YCT i l'examen HSK en línia. A més d'augmentar-ne la freqüència, la FICB també impulsarà les proves en línea al centre d'exàmens de la Universitat de Girona.

Material audiovisual