Màster Oficial - Didàctica del xinès per a hispanoparlants

Publicat divendres 15 de Octubre, 2021

El Màster en Didàctica del xinès per a hispanoparlants té un marcat caràcter professionalitzador i està dirigit a titulats, preferentment en l'àmbit de les Humanitats, amb sòlids coneixements del xinès i que vulguin dedicar-se a la docència de l'idioma.

Un dels aspectes destacats del màster és el mòdul obligatori de pràctiques a l'aula amb diversos perfils d'alumnes. Aquestes es duran a terme en diferents centres col·laboradors referents en l'ensenyament del xinès en l'àrea de Barcelona.

L'enfocament eminentment pràctic i professionalitzador es completa amb la inclusió de crèdits de metodologia de la recerca, que permetran l'accés a un doctorat als estudiants que vulguin continuar els seus estudis.

Sortides professionals

L'objectiu principal del màster és capacitar als estudiants per a ser professors de la llengua xinesa per a alumnes hispanoparlants de perfils diferents.
Els estudis ofereixen una formació sòlida, tant en llengua xinesa com en didàctica de la llengua, perquè els estudiants puguin exercir com a professors de xinès en els diferents àmbits on actualment s'imparteix aquest idioma com a llengua estrangera a Espanya, tenint en compte les especificitats dels seus estudiants.

Informació

Modalitat: oficial.

Organitza: Universitat Autònoma de Barcelona.

Pàgina web: Máster Oficial - Didáctica del Chino para Hispanohablantes - UAB.

https://youtu.be/qptZOY21M2Q