dc20102021

Back Estàs aquí:Home Información addicional

Protecció de dades personals

Protecció de dades personals (Informació addicional)

Textos Legals Versió 1   02-2020

2.0 Informació addicional (general)

Responsable del tractament

Identificació i contacte del Responsable de Tractament.

FUNDACIÓ INSTITUT CONFUCI DE BARCELONA
C/ Elisabets, 10 planta baixa i primera - 08001 BARCELONA

G65542014
937 688 927

Contacte del DPD

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Finalitats del tractament

Descripció del tractament

Les finalitats que resten identificades al Registre d’activitats de tractament de la fundació i a les clàusules de consentiment a peu de cada formulari, essent específiques per la finalitat que es detalla.

Termini de conservació

La previsió legal que obliga a conservar-les per raons fiscals i comptables, i a conservar-les per a tenir-les a disposició d’una entitat pública competent. No obstant, podran conservar-se més temps amb fins d’arxiu històric o estadístic, tret que s’exerceixi oposició i/o cancel·lació.

Destinataris

Destinatari de la cesió

Es cediran dades a Universitats, fundacions i instituts.

Es cediran dades a CHINESETEST

Es cediran dades a HANSKY

Finalitat de la cesió

Cessió de dades a Universitats, fundacions i instituts mitjançant l’execució d’un conveni amb la FICB.

Cessió de dades a CHINESETEST per gestionar els inscrits als exàmens de xinès.

Cessió de dades a HANSKY per a la gestió de les BBDD dels inscrits als cursos on-line.

Legitimació de la cesió

De conformitat a la base jurídica del tractament, en els casos d’obligació legal, interès públic, interès legítim i interès contractual i del consentiment de l’interessat o el seu representant legal.

Moviments internacionals de dades

Si es produeixen.

Transferència internacional

Si es realitzaran transferències de dades..

Encarregats de tractament

Les dades podran ser cedides a proveïdors amb accés a dades, amb qui es formalitza les obligacions i responsabilitats que assumeixen en el tractament de les dades, en qualitat d’Encarregat de Tractament.

Drets de les persones interessades

Quins drets te?

Qualsevol persona té dret a obtindré la confirmació sobre el tractament de les seves dades.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o en el seu cas a sol·licitar la supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per les finalitats que varen ser recollides.

En determinats casos, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament, en aquest cas les utilitzarem únicament per a l'exercici o defensa de reclamacions.

En determinats casos i per motius particulars, podrà oposar-se al fet que tractem les seves dades i deixarem de tractar-les, tret que motius legítims imperiosos o l'exercici o defensa de possibles reclamacions.

Com pot exercitar-los?

Per exercitar els drets haurà de presentar un escrit en l'adreça a dalt assenyalada o enviar un E-mail a  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .  Haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita sigui satisfet i, al seu torn, haurà d'acompanyar-se de la fotocòpia del DNI o document identificat equivalent. En cas que actués mitjançant representant legal o voluntari, haurà d'aportar també un document que acrediti la representació i document identificat del mateix.

Si vol disposar d'un model per a això podrà utilitzar un model oficial de l’AGPD: http://www.aepd.es/

Possibilitat de reclamar davant de la AEPD

Així mateix li informem que quan no hagi obtingut satisfacció en l'exercici dels seus drets o la forma d'exercir-los podrà presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control. Si vol conèixer més informació sobre aquest dret i com exercir-ho pot dirigir-se a la AEPD: http://www.aepd.es/ Tel. 901 100 099 i 91.266.35.17. C/Jorge Juan,6 28001-Madrid.

rgpdue_sello.png