Matrícula oberta
Taller de cuina: rotllets de primavera
Publicat dijous 18 de Abril, 2024
Els rotllets de primavera (春卷) són segurament un dels plats més populars de tota la gastronomia xinesa a nivell internacional T'agradaria aprendre a preparar-los?
El dilluns 6 de maig la FICB organitza un taller especial de preparació de rotllets de primavera al mercat de La Boqueria. El taller és totalment participatiu i inclou una degustació dels plats cuinats al final de la sessió.
De la mà de Wenbin Peng, natural de Hunan, experimentat cuiner i sommelier, realitzaràs un recorregut per la gastronomia del nord i el sud de la Xina, aprendràs les tècniques de cuinat i preparació d'aliments, descobriràs nous sabors i ingredients i prepararàs plats que podràs reproduir a casa.
En aquest taller especial prepararem rotllets de primavera amb tres farcits: tofu amb vegetals, carn amb tofu curat i peix amb verds de primavera. Aprendrem les tècniques de cuinat, maneig d'ingredients i condiments típics per a la preparació dels rotllets de primavera.
Data i horari
Dilluns 6 de maig de 18:00 a 20:00h
Lloc
Aula Boqueria
Mercat de la Boqueria
<M> L3 Liceu
Preu
42,50€ (materials inclosos).
Places limitades.
Professor
Wenbin Peng (Hunan, 1982)
A més de l'aprenentatge diari a la cuina de la seva família, la seva trajectòria acadèmica inclou formació a l’escola Hofmann, un Diploma Superior de Sommelier de CETT i un Diploma WSET 3. Wen ha treballat a restaurants d’Europa i de la Xina, guardonats amb el Michelin Bib Gourmand i altres reconeixements significatius (La Mundana Barcelona, Chungking Noodles Berlin, Pema-Karakal Tibetian Restaurant Shangri-La...). Apassionat de la cuina, fusiona amb habilitat l'estil de cuina de Xiangxi (Hunan Occidental) amb altres estils tradicionals xinesos a PENG'S Barcelona, un refugi d'innovació culinària fundat al 2020.
Matrícula
Matrícula fins al 3 de maig de 2024.
Forma de Pagament
Per a realitzar la matrícula és necessari emplenar el formulari de matrícula i adjuntar el comprovant de pagament.
Al CONCEPTE DEL PAGAMENT és imprescindible indicar: NOM i COGNOM de l'alumne + CUINA
El pagament s'efectuarà en el següent compte corrent:
BANCO SANTANDER
SWIFT: BSCH ES MM XXX
IBAN: ES58 0049 6671 9121 1600 9071
Titular: Fundació Institut Confuci de Barcelona