dc20102021

Back Estàs aquí:Home Beques

Beques i recursos

Campament d’estiu en línia BFSU per a estudiants universitaris

Summer Camp

La Universitat d’Estudis Estrangers de Pequín celebra el Campament d’estiu en línia “Immersions i impressions” del 22 al 31 de juliol de 2021 per a estudiants universitaris dels Institut Confuci d’Europa.

Amb la finalitat d’establir un diàleg cultural, aquest any el campament compta amb una plataforma que permetrà als estudiants guanyar fluïdesa en l’idioma xinès alhora que compren la Xina antiga i moderna de forma transversal.

Participa per aprendre, conversar i intercanviar experiències!

Llegeix més...

Campament d’estiu en línia BFSU per a estudiants de secundària

Summer Camp

La Universitat d’Estudis Estrangers de Pequín celebra el Campament d’estiu en línia “Immersions i impressions” del 20 al 29 de juliol de 2021 per a estudiants de secundària dels Institut Confuci d’Europa.

Amb la finalitat d’establir un diàleg cultural, aquest any el campament compta amb una plataforma que permetrà als estudiants guanyar fluïdesa en l’idioma xinès alhora que compren la Xina antiga i moderna de forma transversal.

Participa per aprendre, conversar i intercanviar experiències!

Llegeix més...

Campament d'hivern en línia "La Xina moderna i la seva diversitat cultural" 2021

Winter campLa Universitat d’Estudis Estrangers de Pequin organitza el campament d'hivern en línia "Xina moderna i la seva diversitat cultural". El campament està comprès de diferents mòduls, en els quals, es pretén aconseguir que els alumnes puguin experimentar i comprendre la cultura popular xinesa d'una forma senzilla i relaxada, així com descobrir l'encant de Pequín, la seva modernitat i prosperitat combinat amb la seva elegància tradicional; sessions que s’exposaran a través de la joventut xinesa.

Llegeix més...

Beques de Formació de Professorat de Xinès com a Llengua Estrangera 2021

Beques FICBAmb la finalitat de formar docents altament qualificats en l'ensenyament de la llengua xinesa i promoure la difusió de l'idioma i la cultura xinesa en el món, el Centre de Cooperació Internacional per a l'Ensenyament de Llengües del Ministeri d'Educació de la Xina (d'ara endavant, "el Centre") continua oferint Beques de Formació Professorat de Xinès com a Llengua Estrangera (d'ara endavant denominades "beques").

Llegeix més...

Oberta la convocatòria de beques IC per estudis en línia a BFSU

beques Institut ConfuciLa Universitat d'Estudis Estrangers de Beijing (BFSU) obre la convocatòria de beques Institut Confuci per a alumnes que vulguin realitzar estudis de llengua i cultura xineses en format virtual durant el segon semestre del curs 2020-21 (programa d'un semestre) i el primer semestre de el curs 2021-22 (programa d'un any acadèmic).

Els sol·licitants s’han de registrar a la pàgina web oficial de les beques IC (cis.chinese.cn), omplir el formulari de sol·licitud en línia i aportar tots els documents requerits.

NOVA DATA DE SOL·LICITUD: 10 de desembre de 2020

Llegeix més...

Oberta la convocatòria per a les Beques Institut Confuci 2020

Beques Institut ConfuciOberta la convocatòria per a les Beques Institut Confuci 2020.

Tots els sol·licitants hauran de:

Llegeix més...

Concurs Pont a la Xina

Concurs Pont a la Xina BarcelonaConcurs Pont a la Xina 2021 ONLINE

T’agrada la Xina? T’agradaria viatjar-hi? Estàs estudiant xinès? T’agradaria demostrar les teves habilitats artístiques? L’Ambaixada de la República Popular de la Xina a Espanya i la Fundació Institut Confuci de Barcelona organitzen un any més el concurs “Pont a la Xina”, que proporcionarà als estudiants de xinès i a tots els amants de la cultura xinesa una oportunitat única per a demostrar tot el seu talent.

Els guanyadors obtindran grans premis com beques d’estudi a l’Institut Confuci i fins i tot un viatge a la Xina. 

INFORMACIÓ IMPORTANT

A CAUSA DE LA SITUACIÓ D'EXCEPCIÓ ACTUAL, EL CONCURS PONT A LA XINA A BARCELONA 2021 ES REALITZARÀ EN MODALITAT ONLINE.

PER A MÉS INFORMACIÓ SOBRE COM PARTICIPAR, SI US PLAU, CONSULTA LES BASES DEL CONCURS.

TERMINI D'INSCRIPCIONS AMPLIAT FINS AL 14 D'ABRIL DE 2021.

La final regional del concurs se celebrarà a Barcelona i els finalistes representaran la seva comunitat autònoma en la final nacional. Els guanyadors de la fase nacional viatjaran a la Xina per representar el seu país en la gran final internacional del concurs “Pont a la Xina”.

Anima’t a participar i demostra a tothom els teus coneixements de xinès!

L’Ambaixada de la República Popular de la Xina a Espanya, en col·laboració amb la Fundació Institut Confuci de Barcelona, convoca el XX Concurs Universitari Mundial Pont a la Xina i el XIV Concurs de Xinès per a Alumnat d’Ensenyament Secundari.

1. En què consisteix el concurs?

A les categories d'Universitaris i de Secundària els concursants realitzaran:

 1. Presentació en xinès sobre el tema següent (2 minuts màxim):
  • Categoria universitaris: “天下一家” UN MÓN, UNA FAMÍLIA 
  • Categoria secundària: “携手汉语,筑梦未来” “Learning Chinese, Creating Brighter Future”
 2. Ronda de preguntes sobre cultura o llengua xinesa (4 preguntes d'elecció múltiple)
 3. Representació d’arts culturals xineses (3-5 minuts)

El Grup d' Amateurs només participarà en la part artística. La FICB es reserva el dret a realitzar una selecció de les actuacions que participaran en la categoria Amateur.

Les fases 1 i 2 es realitzaran en directe a través de videoconferència.

Per a la fase 3 del concurs (representació d'arts culturals xineses), els concursants hauran de gravar prèviament un vídeo que enviaran juntament amb la seva inscripció al concurs. Per a més informació, si us plau, consulteu les BASES DEL CONCURS (pendent de publicació).

Un jurat qualificat valorarà i puntuarà cada actuació per determinar els guanyadors de les categories d'Universitaris i de Secundària. Al final es realitzarà un recompte dels punts aconseguits i es farà entrega dels premis i certificats per categoria.

Els guanyadors de les categories Universitària i Secundària participaran a la final nacional.

2.Categories

El XX Concurs Universitari Mundial Pont a la Xina està obert a estudiants universitaris entre 18 i 30 anys (nascuts entre l'1 de juliol del 1991 i l'1 de juliol del 2003) amb nacionalitat espanyola, que no tinguin el xinès com a llengua materna i nascuts i escolaritzats fora de la Xina.

El XIV Concurs de Xinès per a Alumnat d’Ensenyament Secundari està obert a estudiants entre 15 i 20 anys  (nascuts entre l'1 d'octubre del 2001 i l'1 d'octubre del 2006) amb nacionalitat espanyola, que no tinguin el xinès com a llengua materna i nascuts i escolaritzats fora de la Xina.

La Categoria Amateur està oberta a participants d'entre 10 i 65 anys d'edat. Els concursants que, per qüestions d’edat o d’estudis, no compleixin els requisits per participar en el Grup de Secundària o en l'Universitari, podran participar en la Categoria Amateur. Aquesta categoria només participarà en la part artística.

Els concursants han de tenir nacionalitat i llengua mare no xineses. Per participar en el concurs online a Barcelona, a més, cal estar domiciliat a Catalunya.

3. Data i lloc del concurs

Eliminatòria de Barcelona

ANTENCIÓ: NOVA DATA!
El concurs tindrà lloc el dissabte 17 d'abril  DIUMENGE 25 d'ABRIL de 2021 a les 10:00 h. en MODALITAT ONLINE.

Final Nacional

Per confirmar lloc i dates.

4. Inscripció

 1. Omplir el FORMULARI EN LÍNIA abans de l'14 d'ABRIL DE 2021.
 2. Envia'ns mitjançant WETRANSFER el VÍDEO de la teva actuació artística a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Per a una millor visualització el vídeo ha de complir les característiques tècniques següents:
 • Gravació en HORITZONTAL
 • Resolució del vídeo: Recomanada 1800p HD o 720p HD (són vàlides les gravacions amb mòbil)
 • Durada màxima 5 minuts
 • Es permet l'edició del vídeo
 • A l'inici del vídeo, has de dir la frase següent: “Soy (nombre completo) participante del concurso Puente a China en Barcelona del 25 d'abril de 2021”

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ tancat

BASES LEGALS DEL CONCURS PONT A LA XINA BARCELONA 2021 (PDF)
Nota: La inscripció al concurs implica l’acceptació íntegra de les presents Bases.

¿Com participar al Pont a la Xina online? (PDF)

Més informacióhttp://bridge.chinese.cn/

Edició en línia 2020

Subcategories

rgpdue_sello.png