dt22092020

 horari calendari acadèmic

Back Estàs aquí:Home Cursos

Els nostres cursos

Matrícula oberta Cursos de xinès 2020-2021

Cursos de xinès a la FICBAquest 2020 comença de zero amb els nostres cursos d’iniciació o millora el teu nivell amb els cursos de continuació (nivells A1.2 fins a l'E1.2 i professional). Aquest any oferim cursos presencials, semipresencials o en línia.

No ho posposis més i vine a la FICB a estudiar xinès!

Termini de matrícula ampliat fins al 20 de setembre de 2020.

Llegeix més...

Curs de xinès intensiu d’estiu en línia per adults 2020

Xinès Gran Muralla

Aquest estiu estiguis on estiguis, no et perdis l’oportunitat d’estudiar xinès amb el curs en línia de la FICB, Xinès Gran Muralla.

El curs Xinès Gran Muralla  ofereix la possibilitat d’assistir a classes en línia, mitjançant un professor que realitza classes en directe – en l’horari escollit – des d’una aula virtual. Les classes impartides estaran disponibles per a futures visualitzacions. D’aquesta manera, si l’alumne no pot assistir en l’horari determinat, no es perdrà cap classe i podrà seguir el seu propi ritme, podent estudiant quan vulgui, on vulgui i com vulgui.

Un curs dissenyat exclusivament per aquelles persones que no poden assistir a les classes presencials de la FICB.

Llegeix més...

Curs Intensiu d'estiu ADULTS 2020

Cursos xinès Barcelona

Aprofita aquest estiu i estudia xinès amb la Fundació Institut Confuci de Barcelona. No ho posposis més i submergeix-te amb l’estudi d’aquesta llengua mil·lenària.

Comença des de zero o millora el teu nivell amb els nostres cursos intensius de xinès.

CLASSES EN DIRECTE EN LÍNIA

Llegeix més...

Cursos de preparació als Exàmens HSK 2020

Cursos HSK BarcelonaLa Fundació Institut Confuci de Barcelona, a través de la plataforma d'ensenyament en línia Xinès Gran Muralla, imparteix el curs de preparació a l'Examen HSK.

El curs de preparació es basa en la realització i correcció de diversos exàmens de prova de l'HSK. Mitjançant aquest curs, no solament podràs conèixer el format i requisits de l'examen, sinó que també et permetrà afermar el coneixement dels punts gramaticals i el vocabulari de l'examen. Les classes es realitzen en directe a través de l'aula virtual de la plataforma Xinès Gran Muralla.

IMPORTANT: aquest curs es realitzarà independentment del fet que l'Examen HSK hagi estat cancel·lat per causa major.

Llegeix més...

Curso en línia de cultura xinesa (2on semestre 2019-20)

Curso de cultura

Curs dirigit als estudiants actuals de la FICB, majors de 14 anys, que vulguin obtenir una comprensió més amplia de la cultura xinesa i aprendre vocabulari i expressions relacionades amb la cultura xinesa.

El curs es realitzarà a través de la plataforma Xinès Gran Muralla, sessions en directe a distància.

Llegeix més...

Prova gratis el curs Xinès Gran Muralla! (febrer 2020)

#GRATISSi t’interessa conèixer el mètode d’aprenentatge Xinès Gran Muralla, la FICB t’invita a assistir a la seva primera classe, sense cost i de forma gratuïta. A més, també podràs accedir al contingut addicional del curs (materials, vídeos, etc)

Xinès Gran Muralla és un curs en línia que permet seguir les classes a distància, en temps real com en diferit.

Llegeix més...

Great Wall Chinese: New course taught in english

Curso online en inglés

Can you imagine learning Chinese in real interaction with your teacher through an online course, no matter where you are? Great Wall Chinese can help you. The Great Wall Chinese is an online live course launched by the Confucius Institute in Barcelona. All the teachers are the excellent ones who come from the Confucius Institute. And our course also has the advantages of remote, real-time, flexible. Besides, the Great Wall Chinese Learning platform offers you the following functions:

Llegeix més...

Subcategories

rgpdue_sello.png