Inscripció tancada

modalidad
Presencial
Online

diumenge 27 de Novembre , 9:30 h.

Lugar
Fundació Institut Confuci de Barcelona
Coste
Gratuït

Formació per a professorat de xinès a Catalunya

Publicat divendres 04 de Novembre, 2022

La Fundació Institut Confucio de Barcelona et convida a participar a la seva onzena formació per a professorat de xinès a Catalunya que se celebrarà el diumenge 27 de novembre de 2022. Si ets professor de xinès, no dubtis a apuntar-te.

En aquesta edició, compartirem tant recursos i estratègies per a millorar la docència en línia per a adults, com a tàctiques per a dinamitzar els cursos presencials amb nens i adolescents.

1. Informació sobre la formació

Requisits de participació

Formació gratuïta subjecta a inscripció prèvia. El curs està destinat exclusivament a professors de xinès a Catalunya.

Contingut i format de la formació

Aquesta formació consta de dues parts.

  1. De 09:30 a 12:35: Estratègies per a millorar l'ensenyament en línia d'adults (ZOOM).
  2. De 15:30 a 18:00: Dinamització a l'aula amb nens i adolescents (presencial seu FICB o ZOOM)

En el cas dels assistents a la formació presencial de la tarda, es donaran materials per al professorat i s'organitzarà un piscolabis entre conferències.

Programa

2. Requisits de registre

Inscripció oberta fins al 21 de novembre. En el format presencial, les places són limitades.

La inscripció a la formació és obligatòria. Una vegada inscrit, l'assistent rebrà en el seu correu electrònic l'ID per a accedir a la sala de reunions de ZOOM. Per a la formació presencial, l'organització verificarà l'assistència.

Certificats de formació

En el formulari d'inscripció es demanarà a l'assistent si requereix o no un certificat de formació. Solament es lliuraran certificats de formació a aquells assistents que ho hagin demanat prèviament (a través del formulari indicat) i que hagin cursat tota la formació (matí i tarda). No s'emetran certificats que no hagin estat sol·licitats segons les indicacions descrites.

El certificat es lliurarà en versió PDF per correu electrònic, en el termini d'una setmana després de la formació.No es lliuraran certificats en paper

3. Avís important

D'acord amb la nova llei de protecció de dades de la UE, si desitja continuar rebent notificacions sobre la formació dels professors, ha de renovar la seva subscripció a nostra newsletter. Si ja rep notificacions sobre la formació de professors, no és necessari tornar a realitzar-ho.

En cas contrari, pot activar les notificacions de formació de professors subscribint-se a la nostra Newsletter

Documents Adjunts

documentos adjuntos